-
Re: WARZNE PYTANIA!!!
wpusc ja jezeli bedzie sie dzialo cos zlego to je rozdziel poczekaj az samiczka podrosnie i dopiero wtedy ja daj do stefana a jezeli bedzie spokuj w terra to zostaw ja i bedzie git
pozdrawiam
-
witam ja mialem samca ok 15miesiecy i kupilem samiczke ok 10 miesiecy wposcilem i samiec zaatakowal samiczke i rozdzielilem je! ale po 2 godzina juz bylo wszystko w porzadku siedzialy pod jednym kokosem i sie zaprzyjaznily!
pozdrawiam
-
-
ale zrobił jej coś?
(zapytałem dr. Zajączkowskiego o pomoc, zobaczymy co mi doradzi)
-
-
Re: WAZNE PYTANIA!!!
koksik moje pytanie dotyczyło wypowiedzi mantera, szybciej o kilka sekund napisaleś swojego posta i sie zlały :P
czyli z tego co mówicie istnieje prawdopodobieństwo że ją zaatakuje, ale czytałem w jakims opisie że to sie zdaża bardzo żadko, a czy samiec nie pozna że to samica bo zapachu i ubarwieniu?
-
hehe u mnie samiec to samo zrobil!! tylko ze z jajeczka nic nie wyszlo:-(((
-
o to sie nie martw maja swoje sposoby na rozróznianie sie!! a u mnie to nic nie zrobil tz nie skaleczyl jej!
-
jak wpusilam samca do mojej samiczki, to najpierw sie pogryzly, samiczka nawet tego niedojde zrzucila z polki!!1 przez 3 dni byly na siebie obrazone, ale potem chyba doszly do porozumienia...chociaz klotnie malzenskie sie od czasu do czasu zdarzaja ))))
-
dobra, mam samiczke ale samca wyjąłem, niech przez pierwsze 2 h sie samiczka zapozna z terenem (jako tako) potem wrzuce Stefana...
Uprawnienia umieszczania postów