Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: sklepy zoologiczne w okolicach Rybnika

sklepy zoologiczne w okolicach Rybnika

witam
    tak jak w temacie czy ktos wie gdzie są jakies dobre sklepy w okolicy Rybnika?

Re: sklepy zoologiczne w okolicach Rybnika

Wiem gdzie jest w samym Rybniku blisko rynku koło poczty.Jest dosc dobry ale i drogi

dzieki o tym wiem, w Rybniku chyba najleprzy
    STIW skad jesteś

1 - ZOO AFRYKA zaraz obok poczty glownej na 1 pietrze (dobrze zaopatrzony ale dosc drogo)
    2 - niedaleko ZOO AFRYKA pomiedzy ulica Korfantego a Zamkowa mały sklepik ale gosc zalatwi ci wszystko co tylko chcesz (ceny nizsze niz w ZOO Afryka) - moj nr 1
    3 - ul Wodzislawska (na wysokosci skrzyzowania z Hallera i Raciborska) typowo wedkarski + akwarystyka
    4- ul Koscielna (obok ratusza) maly sklep ceny dosc drogie
    5 - ZOO AFRYKA ORYGINAL (dawny Rekin )na przeciw strazy pozarnej dobrze zaopatrzony dosc tanio
    6 - ABC DLA ZWIERZAT tez na przeciw strazy pozarnej lecznica + sklep zoo (w Pszowie maja 2 sklep BARDZO dobrze zaopatrzony , zalatwia ci co chcesz)
    7 - ul Kominka (obok DH Misztela) maly sklepik

PS ten sklep w Pszowie jest na drodze do Wodzislawia po lewej stronie, polecam

ach i jeszcze jeden w realu na pasazu obok obuwniczego

dzięki
    hej Londo pewnie jestes z Rybnika wiec moze pogadamy na gg oto mój numer 4392520 jak bedziesz miał czas to daj znac

jak mozemy pogadac jak jestes caly czas niedostepny moj GG 3857171, jestem dostepny po 16

------>

londo przez ostatni tydzien nie miałem dotępu do neta ale teraz bede cały czas więc daj znac bo chyba podałes mi zły numer gg bo nie umiem cie znalesc poza tym to ze jestem nie dostępny nie znaczy ze mnie niema wiec napisz mi na gg kiedy chcesz pogadac i juz

Uprawnienia umieszczania postów