-
Re: Czy taka żarówka wystarczy??
nokeg, źle zrobiłeś, mówisz że terra miałe s gotowe o 12.0 ale jednak temperatura jest niska nadal, trzeba było poczekac, zwiększyć temp, a zwierzaków już nigdy nie kupie w skleie zoologicznym chyba że coś typu rybki. Raz kupiłem z zoologiku lamparta to zdechł po 2 tygodniach bo był zaczopowany, potem juz z większym doświadczeniem kupiłem geka od hodowcy i żyje do dzisiaj, liczy 17cm i ma sie dobrze a z ta kupą to poczekaj do nastepnej i zobacz jak wygląda lub jak sie martwisz to daj do badania
-
czesc
czy ten sklep moze jest kolo takiego targu ? niedaleko ZSMS - zespołu szkół mechaniczno samochodowych ??
ps. mieli moze w ofercie: 2 legwany, 2 gekony lamparcie. pseudokrólówke, jakiegos boaska, kameleona, oraz zółwia ? bo dawno tam nie bylem z miesiąc ale na 99% jestem przekonany ze qpiles w tym sklepie o którym pisze (
pozdro
-
właśnie w tym nie byłem:-) tam gdzie jest targ to tam właśnie są one zaniedbane, są tam dwa lamparty dwa młode legwany jakieś rybki kanarki i coś jeszcze, zrobił niedawno nową kupke, jeden koniec był czerwony, derugi biały a środek szary, ta kupa już mnie tak nie martwi jak tamta, ale niewiem czy to białe ma być
-
białe to jest mocz, gekony w ten sposub "siusiają" i nie tylko gekony...
-
Niedawno wlasnie na forum gekon lub jaszczurki bylo to ladnie w prosty sposob wytlumaczony. Co to jest to biale. Jest to mocz skrystalizowany, gady odaja tak mocz zeby sie nie odwodnic tym bardziej stepowe stworzenia.
-
dzisiaj kupiłem kabel grzewczy razem z termostatetm i już jest oki, rozłożony jest na jednej połowie terrarium żeby mógł wybrać gdzie chce leżeć, jak narazie leży na połowie bez kabla w cieniu, chyb pasują mu chłodniejsze klimaty
-
-
polecam sklep na Katowickiej, koleś ma tam kilka gadów, dzisiaj jak byłem po kabel grzewczy to miał szyszkowca i jakiegoś pająka ale ma dużo pustych już terr'ów, w plejadzie na pasażu też jest całkiem niezły sklep gdzie są gady, jest tam kameleon, chyba dwa gekony, waż zbożowy i jeszcze jakiś inne ciekawe zwierzaki
-
czesc
w plejadzie !!!!!! buehehehehhe widziales te ceny ?? B.Smithi jakies 5 cm ciala za 480 zł !! a o cenach terrari wogóle nie wspominam !
ps. odzwiedziales sklep "Skalar" w Piekarach kolo Bazyliki ?
pozdro
-
napisałem że warto pooglądać ale żeby kupować to niebardzo :-), w Piekarach jestem bardzo żadko a jak już jestem to nie szukam zoolgicznych:-)
Uprawnienia umieszczania postów