-
Wodospadzik????
Witam mam jeszcze jedno pytanko czy w terra z lampartami moge umiescic malutki wodospadzik czy nie zabardzo???????
-
Re: Wodospadzik????
czesc
raczej nie ponieważ wodospad zwiększałby wilgotnosc w terra a wogóle nie pasowalby do (półpustynnego) wystroju terra )))
pozdro
-
NO tak ale jezeli bylby obieg zamkniety????? moze by to ladnie wygladalo
pustynia i malutki wodospadzik cudo aha i lamparty powinny miec 40-60 wilgotnosci moze by sie tak znaczaco nie podniosal??????!!!!!
-
skoro wiesz lepiej to po co sie pytasz .... totalny brak gustu
-
czlowieku czy ja mowie ze wiem lepiej forum jest po to zeby pomagac ludziom w probkemach i w niewiedzy ja mam problem pozatym jak masz pisac takie głupstwa to sie nie wypowiadaj!!!!!!!
-
zgadzam sie z pawlem, wodospad w cieplym terrarium napewno podniesie wilgotnosc w terrarium, a zbyt wysoka wilgotnosc niz tego gekon wymaga, moze spowodowac roznego rodzaju infekcje, grzyby... Ponadto woda z wodospadu musialaby splywac do jakiegos pojemniczka glebszego (conajmniej na tyle glebokiego by schowac filtr/pompke. gekony lamparcie nie potrafia plywac.
-
Piotr dzieki za pomoc juz napewno nie zaloze wodospadu przerazilo mnie to z tym zbiornikiem naprawde jeszcze raz dzieki!!!!!!!
pozdrawiam
-
a swoja droga jak ty chcesz zamontowac taki wodospadzik? tzn jak to bedzie dzialac, ze wola leci itd..
-
istnieje cos takiego jak zamkniety obieg woda wpada do zbiorniczka a z tamtad jest z powrotem wypompowywana w biofilu sa takie pompki tak by to wygladalo
pozdrawiam
-
aha, ok troche tandetka zalatuje ))))0
Uprawnienia umieszczania postów