-
dziwna kupa 2
Moj gekon zrobil kupe z piasku czy mam sie martwic jaka moze byc przyczyna ze geko zjadl piasek moze zmienic podloze?
-
Re: dziwna kupa 2
Moim zdaniem powinienes zmienic podloze na cos czego twoj gek nie wezmnie do pyszczka np na chips kokosowy lub jakies duze kamienie!!
A co do tej kupy to pewnie gek najadl sie duze ilosci piasku ! jak to sie bedzie powtarzac to moze sie zapchac!!
-
Witam
Sorki ze sie wcinam, nie mam geka ale juz tyle razy bylo tu walkowane ze piach jest zlym podlozem dla gekuw i nie tylko!!!!!
Pozdrawiam KaczmarP
-
Konrad von Bushe Drożdże
Guest
Marcin przejrzyl sobie pare sotatnich tematow na ten temat. Bylo tam az 36 postow wiec wszystkiego sie dowiesz.
-
Marcin zmień mu podłoże i bedzie po sprawie.Szkoda gadzinki żeby sie zapchała... Mój też jadł piasek, zmieniłem mu podłoże i teraz jest juz OK
-
na jakie podloze zmieniles piasek ?
-
Mozesz zmienic na chips kokosowy lub na jakies wieksze plaskie( lecz nie tylko ) kamienie ktorych twoj gek nie bedzie mogl wlozyc do pyszczka lub na zwykly papierowy recznik ale to za bardzo ladnie nie wyglada!! chyba ze masz recznik we wzorki hehe
-
ja dałem kostke bukową (to chyba tak sie nazywa) i bardzo ładnie to wygląda (szczeże mówiąc o niebo lepiej niż kostka kokosowa)
Uprawnienia umieszczania postów