Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Włókno kokosowe

Re: Włókno kokosowe

gdzie mozna kupic w Toruniu za 4,60 zł? Ja widzialam tylko w Carrefurze (czy jak to sie tam pisze) za 12zł...

"Specjalna dla gadów to dokładnie to samo co specjalna do kwiatków " - może tak, ale nie zawsze. Przykładowo Ceres jest wzbogacany o pewne składniki chemiczne potrzebne kwiatkom. Polecam raczej te specjalne dla zwierzat, a jeżeli dla kwiatków to takie, gdzie nie ma mowy o "przyswajalnych składnikach" itp. Moze być podane pH, wodochłonność, ale podana zawartość N, P, K juz może budzić podejrzenia o wzbogaceniu włókna o nawozy sztuczne.

firia - jest w Torseed - taka hurtownia ogrodnicza na Żółkiewskiego

W Carrefourze nie kupuj, tam wszystko jest drożej. Proponowali mi świerszcza... 1,00zł za sztukę. Podziękowałem. :P

Dzieki, zajrze tam :P

Co do Carrufoura to faktycznie drogo tam maja... Raz tylko kupilam u nich swierszcze bo nie mialam innego wyjscia. Teraz sobie kupilam 100 swierszczy za 20zł

Dodi
    Guest

Nawet na etykietach trzeba umieć zarabiać !!!!!!!!!!

Firia to za 4,60 to jest chyba torf w takiej paczce jak ziemia 5 l, a nie kostka prasowana. Umnie jest to po 4,50 zł

Daemon From Hell
    Guest

Czesiu ja tesh jestem z Sosnowca ) ale nie o tym miałempisać, chciałem sie Ciebie zapytać czy w s-cu można gdzieś qpić świerszcze? bo z tego co sie pytałem w zoologicznych to niechandlują takimi stworzeniami.
    gg 4242609

Włókno kokosowe przeznaczone dla kwiatów można stosować tylko w kwiatach, które nie wstawiamy do terrarium. Włókno (kostka animals) z Świętochłowic jest jałowa i nie nasączona jest preparatami ułatwiającymi wzrost kwiatów.
    W swojej przktyce spotkałem się z przypadkami przytrucia węży od niewłaściwej ścółki. Decyzja zasze należy do chodowcy. To on jest Panem i Władcą...
    a co się zaoszczędzi na podłożu to się wyda u lekarza weterynarii. Pozdr Piotr
    lecznicaweterynaryjna.com.pl

Uprawnienia umieszczania postów