Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Włókno kokosowe

Mieszany widok

Włókno kokosowe

W jakiej cenie i w jakiej ilosci mozna u was (w waszych miastach) kupic wlokno kokosowe?

dee jay
    Guest

Re: Włókno kokosowe

10zł kostka zabrze

Jesli mozecie to piszcie jaka duza jest ta kostka lub ile wazy i ile litrow wlokna bedzie z takiej kostki.

4,60zł Toruń
    16,00zł Inowrocław

Ale jaka wielkosc tej kostki lub masa i ile z tej kostki po rozmoczeniu bedzie torfu ?? Bo u mnie bardzo tanio jest o,5kg kostka z ktorej bedzie 9-10 litrow wlokna kokosowego.

Antoni Wróbel
    Guest

Wawa. 2l kostki szeroko ciętej (tak cm x cm) za chyba 18 zl.

"2l kostki szeroko ciętej (tak cm x cm) za chyba 18 zl." - to chodzi pewnie o chips kokosowy.

Jeżeli chodzi o kostkę prasowaną mielonego włókna kokosowego to w Lublinie ceny wyglądają tak:
    - Animals (specjalna dla gadów) - około 11 zł - daje około 8-9 litrów podłoża
    - Ceres (do kwiatków) - 5-6 zł - daje około 8-10 litrów podłoża
    - "No name" (do kwiatków, bez opakowania) - 3-3,50 zł - daje 10-12 litrów podłoża

chips kokosowy - około 15 zł za woreczek 5 litrów.

cze . tu sosnowiec . kupilem wlukno w zoologicznym ( w realu ) po 12 zl . ANIMALS GRUNT - napis glosi : 1 0pakowanie + 4.5 l wody = 8-9 l podłoża . rozpreza sie w ciagu 15-20 minut . zwiekszajac swoja objetosc do 8-9 litrów .

Ja kupiłem taką samą jak ma Czesiu. Identyczną za 10 zł. Piekary Śląskie

Specjalna dla gadów to dokładnie to samo co specjalna do kwiatków tylko ktos zarabia na drukowaniu innych etykietek....

Uprawnienia umieszczania postów