-
Konik polny?
Czy moge karmic rocznego lamparta konikami polnymi zlapanymi na łace czy raczej nie ?? I czy moze to miec jakies skutki uboczne??
Za pomoc z gory thx!!
Pozdrawiam Kisiel !!
-
Re: Konik polny?
czesc
moim zdaniem możesz i nie powinno mieć żadnych skutków ubocznych (pod warunkiem, że świerszcze nie są zatrute) ale poczekaj aż się ktoś inny wypowie )))
pozdro
-
Jasne że możesz przynajmniej według mnie. Ja karmiłem całe lato takimi konikami polnymi i nie było żadnych skutków ubocznych
-
Konrad von Bushe Drożdże
Guest
Jezeli lapiesz koniki z miejsc ktore nie sa spryskiwane pestycydami lub innymi chemikaliami to jak najbardziej tak. Owady takie maja wiecej skladnikow odzywczych.
-
Kisiell, konikami mozesz spokojnie karmic, tylko nie lap ich w poblizu ulic, bo sa przesiakniete spalinami, ale jezeli zlapiesz je na lace to spoko moze je wrzycic gekusiom
-
czesc
hehe teraz przyszedłem z łowów )) koników polnych jest masa tylko że jak narazie to są malusienkie ( dalem mojemu gekonkowi pare takich malych jakbyście widzeli jak sie na nie żucil :]
pozdro
-
fajnie dzieki wam za wasze opinie chyba jutro sie wybiore na lowy !! hehe
-
aha jeszcze jedno co to znaczy blisko drogi ?? W jakiej przynajmiej odleglosci to by musialo byc od drogi ??
-
Czy mozna hodowac koniki tak jak swierszcze????
Jakich wymagaja warunków?
Pozdrawiam
Mark0wy
-
Z tego co wiem to koników polnych nie rozmnozysz w domu, ale wg. mnie nie ma sesnu rozmnazac konikow polnych, bo jak to beda hodowlane koniki to nie beda tak wartosciowym pokarmem jak te zlapane na wolnosci, a skoro swierszcze mozna latwo rozmnozyc to chyba nie ma sesu w zabawe w rozmnazanie konikow Ale to tylko moje zdanie
Uprawnienia umieszczania postów