Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Jak często trzeba naświetlać młodego gekona??

koksik
    Guest

Re: Jak często trzeba naświetlać młodego gekona??

Tak tylko dwa, bo mialem tylko dwa jajka, a jeszcze trzy leza w inkubatorku jedno powinno sie wykluc za jakies 16 dni, a nastepne dwa za dwa za jakies 45 dni

PS. Wiec myslisz ze, ten gekonik co sie zrobil taki bialawy przechodzi wylinke??

Bo ja sie zastanawialem, skoro nic nie jadl to to nie moze byc wylinka, ale moze mial duzy zapas zoltka
    Dzieki

koksik
    Guest

A jakie witaminy, mam podawac tym malym brzdącom, moze byc z witamin vibovit junior, a z wapna calcium pantothenicum (chyba to sie tak pisze)

PoZdRaWiAm.

Konrad von Bushe Drożdże
    Guest

Wapna dawaj im bardzo duzo, vibowit junior moze byc, ale przede wszytskim potrzebuje duzo wapnia. Gekony Lamparcie rosna bardzo szybko gdy sa mlode, moze ma zapsay zoltka i z nich korzysta no i rosnie Jezeli to wylinka i zdejmie skore to powinien zaczac jesc. Moglbys sie przejsc do weta, tylko nie z gekonami tylko tak po prostu, na brzdacach sie dobrze nie znam bo jeszcze ich nie mialem ( ale zamierzam ), a wet na pewno Ci powie co masz robic.
    Ale masz fajnie ze az 5 jajek Ci sie wyklulo. Tez tak chcem . A ile masz Gekonow oprocz tego wyklutego?

koksik
    Guest

W piatek wykluly mi sie dwie sztuki, a oprucz nich mam jeszcze samca i samice, i trzy jajka w inkubatorze

A ten co nie chcial jesc juz zjadl dwa swierszcze

Konrad von Bushe Drożdże
    Guest

A masz cyfrowke? Jak tak to zrob im zdjecia chetnie popatrze na tych bachorkow Z jakiego jestes miasta?

Konrad von Bushe Drożdże
    Guest

Koksik bo jestem zainteresowany kupnem mlodego Gekona, mam 1 ale duzego samca. A moje male terra z mata grzewcza i ze wszytkim stoi puste a w sumie warte jest z 300zl wiec przydalby sie jakis domownik . Jak mieszkasz blisko wawy chetnie od Ciebie kupie jednego gekonka oczywiscie jezeli chcesz malucha sprzedac .

koksik
    Guest

Konrad ja jestem z Warszawy, ale pierwszych dwoch nie sprzedaje, jak wykluja mi sie nastepne to pogadamy

Konrad von Bushe Drożdże
    Guest

koksik ja tez jestem z wawy wiec super! Nie bedzie problemow z transportem i gekowi sie nic nie stanie. Podaj nr gg to pogadamy na privie. Moj nr gg 2800317

Kisiell
    Guest

koksik mozesz mi napisac twoj nr gg bo chce pogadac!!

koksik
    Guest

1102545

Uprawnienia umieszczania postów