Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: GekonLamparci+???

cornie
    Guest

GekonLamparci+???

Jaką jaszczurke moge trzymac w terra razem z gekiem?????

Trunks
    Guest

Re: GekonLamparci+???

drugiego lamparta przeciwnej płci

Konrad von Bushe Drożdże
    Guest

Nie zaleca sie łączenia innych gatunkow z Gekonem. Kup sobie jak Trunks powiedzial drugiego lamparta, byle nie byli to dwaj samce.

Trunks
    Guest

mogą być dwie samice i samiec, lub więcej samic i jeden samiec ;-)

cromat
    Guest

no extra wiadomosc trunks no przeciez juz napisal ze nie moga byc 2 samce konrad to sobie umie na inteligencje wziasc no nie?? ty masz zawsze madre te posty........

Trunks
    Guest

dzięki :-)
    twój post był niepotrzebny, wszysy wiedzą jak bardzo lubisz spamować

cornie
    Guest

w sklepie widzialem w terra geka dwie szyszki i agame blotna w jednym terra dlatego sie pytam

PaWeL^
    Guest

czesc
    agame błotną z lampartem i szyszuńkami ?? przeciez to jest całkiem inny biotop !! lampart i szyszunie muszą mieć sucho a agama błotna przecież wilgotno, basenik z wodą do ktorego może wejść !!! ((((((

pozdro

Lestat
    Guest

W sklepie to ja widzialem legwana metrowego w 40 cm akwarium.genetycznie sobie wytworzyl chyba dodatkowe stawy w kregoslupie ze sie tam zwija..tak wiec nie wierz we wszystko co widzisz lub slyszych w sklepach..to nie wyrocznie..... radze poczytac opis gatunkow , jakas ksiazke lub starsze posty bo tam wszystko masz..

PaWeL^
    Guest

czesc

z tym to wiem, że w sklepie nie można wieżyć ! np. ostatnio taka babka próbowala mi wcisnąć kita że 1,5 metra legwana moge bezproblemu hodować w terra o wymiarach 80/60/50 !! !! !!, następnie w innym sklepie hodują 2 legwany na piasku a wilgotność to chyba mają mniejszą niż mój gek, kameleony karmią przeważnie mączniakami !! zgroza ((( tak więć na większości sklepow nie można się wzorować !!!!!!!!!!!!!!

pozdro

Uprawnienia umieszczania postów