-
Co sadzicie o hurtowni Exo-fauna???
Tak jak w temacie. Co o nim sadzicie?? Czy juz ktos przeprowadzal z nim interesy?? jak tak to napiszcie jak wyszlo. Czy mozna mu zaufac, warto u niego kupowac ??
jego strona to www.exo-fauna.com
POZDRAWIAM ADEMAR
-
Re: Co sadzicie o hurtowniku prepre ???
-
Re: Co sadzicie o hurtowniku prepre ???
eh czlowiek.. jak to nikt.. przeciez to stronka Pepre
robilem juz nie raz z nim interesy i nigdy nie bylo jakichkolwiek poroblemow.
-
Re: Co sadzicie o hurtowni Exo-fauna???
Elo!
Polecam serdecznie! Piotrkowi można zaufac i warto u niego kupowac!! Interesy z nim to czysta przyjemnosc i zadowolenie z zakupu!
www.exo-fauna.com !!! polukaj
pozdrawiam
-
peprek hehe miły gość :-) Interesików jeszcze nieprowadzilismy,ale wiem ze na zwierzakach się zna!!! hehe 1 człowiek na stronce któremu bym zaufał-nieobrazając reszty!!!Zwierzaki widziałem -dba o nie i mają dobre warunki -wiec ja jaknajbardziej polcem!!!! Sam gdyby tylko pozwalałyu mi na to warunki ,kupiłbym sobie uroplatuski-cudne zwierzaki!!!
-
Witam!!
Serdecznie polem firme exo-fauna. Czysty profesjonalizm. Pełan 26 dniowa kwarantanna zwierzat z profesjonalna opieka weterynaryjna.
-
Mogę szczerze polecić pepre. Zna się na zwierzetach, ma do nich dobrą rękę i zapewnia im świetne warunki.... Poza tym kwarantanna...., szczerze watpię czy ktoś poza nim przeprowadza ją tak pieczołowicie i bez sciemy (o ile w ogóle przeprowadza).
Wydaje mi się, że warto u niego kupować.... Dobrze, że na rynku pojawia się taka konkurencyjna oferta (zwłaszcza biorąc pod uwagę stan zdrowia i kondycję zwierząt).
Dotychczasowy monopol z niesamowicie wyśrubowanymi cenami nie sprzyjał interesom klientów, a w końcu powinno nam zalezeć na rozwoju rynku...
-
cześć na takie posty powstała grupa Giełda
-
oj nook.
Grupa handel > Wszystko związane z handlem; dyskusje o sklepach, giełdach, HURTOWNIACH, fermach. Czytaj również opis nowej listy dysk. Giełda
Grupa giełda >
Dyskusje o użytkownikach giełdy, "Gdzie moge kupić...?", "Ile kosztuje..."? inne pytania związane z giełdą
Sam sobie odpowiedz na pytanie gdzie ten post pasuje .
POZDRAWIAM ADEMAR
-
pepre jest ok
Uprawnienia umieszczania postów