Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Co sadzicie o hurtowni Exo-fauna???

Mieszany widok

Co sadzicie o hurtowni Exo-fauna???

Tak jak w temacie. Co o nim sadzicie?? Czy juz ktos przeprowadzal z nim interesy?? jak tak to napiszcie jak wyszlo. Czy mozna mu zaufac, warto u niego kupowac ??

jego strona to www.exo-fauna.com

POZDRAWIAM ADEMAR

Re: Co sadzicie o hurtowniku prepre ???

nikt??

POZDRAWIAM ADEMAR

Re: Co sadzicie o hurtowniku prepre ???

eh czlowiek.. jak to nikt.. przeciez to stronka Pepre
    robilem juz nie raz z nim interesy i nigdy nie bylo jakichkolwiek poroblemow.

Re: Co sadzicie o hurtowni Exo-fauna???

Elo!
    Polecam serdecznie! Piotrkowi można zaufac i warto u niego kupowac!! Interesy z nim to czysta przyjemnosc i zadowolenie z zakupu!
    www.exo-fauna.com !!! polukaj
    pozdrawiam

peprek hehe miły gość :-) Interesików jeszcze nieprowadzilismy,ale wiem ze na zwierzakach się zna!!! hehe 1 człowiek na stronce któremu bym zaufał-nieobrazając reszty!!!Zwierzaki widziałem -dba o nie i mają dobre warunki -wiec ja jaknajbardziej polcem!!!! Sam gdyby tylko pozwalałyu mi na to warunki ,kupiłbym sobie uroplatuski-cudne zwierzaki!!!

Witam!!

Serdecznie polem firme exo-fauna. Czysty profesjonalizm. Pełan 26 dniowa kwarantanna zwierzat z profesjonalna opieka weterynaryjna.

Mogę szczerze polecić pepre. Zna się na zwierzetach, ma do nich dobrą rękę i zapewnia im świetne warunki.... Poza tym kwarantanna...., szczerze watpię czy ktoś poza nim przeprowadza ją tak pieczołowicie i bez sciemy (o ile w ogóle przeprowadza).
    Wydaje mi się, że warto u niego kupować.... Dobrze, że na rynku pojawia się taka konkurencyjna oferta (zwłaszcza biorąc pod uwagę stan zdrowia i kondycję zwierząt).

Dotychczasowy monopol z niesamowicie wyśrubowanymi cenami nie sprzyjał interesom klientów, a w końcu powinno nam zalezeć na rozwoju rynku...

Nook
    Guest

cześć na takie posty powstała grupa Giełda

oj nook.

Grupa handel > Wszystko związane z handlem; dyskusje o sklepach, giełdach, HURTOWNIACH, fermach. Czytaj również opis nowej listy dysk. Giełda

Grupa giełda >
    Dyskusje o użytkownikach giełdy, "Gdzie moge kupić...?", "Ile kosztuje..."? inne pytania związane z giełdą

Sam sobie odpowiedz na pytanie gdzie ten post pasuje .

POZDRAWIAM ADEMAR

sułek_
    Guest

pepre jest ok

Uprawnienia umieszczania postów