-
Re: Czy mam sie juz bać?
mowie złap swierszcza za noge i "drgaj" nim zeby gekon widzial ze sie rusza
-
łapie go w pencete i "drgam" ale on ma to w dupie, wczoraj zrobił swoją 2 kupe u mnie ale ja nie wiem z czego :| przecież nic nie zjadł :|
-
moze sie dopiero odkorkowuje z tego gowna co mu sie w sklepie nazbieralo
-
on jest od chodowcy i nie był trzymany na pisaku
-
od chodowcy??hahahah kto to jest chodowca??ja myslalem ze sa tylko hodowcy wracajac do tematu to geksie jeszcze pewnie nie zaklimatyzowal albo sie Ciebie boi albo mu sie nie chce jesc albo nie umie polowac......najlepiej to wpusc mu przd pysk 2 swierszcze lanxem i niech sobie lapie!tylko nie zostawiaj ich na noc
-
jak nie na noc to kiedy, jak on w dzień śpi!!!
poraz któryś czepiasz sie literówki,odpuść sobie, pamiętaj czeka na ciebie w Poznaniu
-
Wedlug mnie na noc mogą zostac. Fakt, ze mogą podgryzac jaszczura, ale to glownie srodziemnomorskie i dorosle. Jak dasz male domowe, to mogą sobie w nocy siedziec, tymbardziej, ze gekon nie jest juz takim maluchem. Ja robilem tak, jak gek byl jeszcze maly i nie oswojony na tyle, by bral pokarm z reki, ze wrzucalem mu te swierszcze na noc i wstawialem w zakretce od butelki kilka platkow owsianych i pokarm dla rybek. Tak na wszelki wypadek, zeby swierszcze nie byly glodne.
-
Konrad von Bushe Drożdże
Guest
Przecierz z reki Ci nie zje bo jest nie oswojony... Moj tez nie chcial jesc. Trzeba bylo karmic go na sile. Jak Twoj nadal bedzie taki uparty to Ciebie tez to czeka . Ale moze to tez za duzego terra. Mozesz mu zostawic swierszcza na noc. Przeciez swierszcz nie podgryzie gekona bo to zwierzecie nocne i wychodzi z kryjowki wlasnie zeby zapolowac.
-
czesc
spróbuj (nie piszcie że jestem sadystą) uszkodziś geka w jakiś sposób, żeby się mniej ruszal (np. włożyć do pudelka i do lodowki) i później do geka. ja z moim nie mialem problemu, w dniu w ktorym go kupilem zjadł u mnie 2 świerszcze (wiem, że nie powinienem go wtedy karmić ale....), a tera jak widzi świerszcza to normalnie nie wie co ma zrobić! raz jak wyciągalem świerszcze z wiaderka i byly drzwiczki z terra uchylone to chcial skoczyć do tych świerszczy ))))
pozdro
-
Konrad von Bushe Drożdże
Guest
Co to pier&^%???!! Geka do lodowki? Zeby sie przeziebil i zdechnal? Chyba nie tak powinno sie rozwiazac ten problem, nie uszkodzic gekona tylko swierszcza jezeli juz! Zastanow sie co piszesz!
Uprawnienia umieszczania postów