Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: co proponujecie??

Mieszany widok

PEDRO
    Guest

co proponujecie??

jaki materiał najlepiej nadaje sie na kryjówkę dla geka??? może to byc połówka skorupki po strusim jajku???? napiszcie prosze jakie wy macie kryjóweczki w waszych terra..?

Lestat
    Guest

Re: co proponujecie??

hehe na strusie jajko bym nie wpadl chyba ze geki bede je podjadac w razie kryzysu wapniowego a tak powaznie to osobiscie polecam samemu cos skleic z lupki skalnej..ladnie wyglada.. a dodadkowo mozn wlozyc rure z korka ( ten najmniejszy rozmiar, jesli sie nie myle to mozna zamowic w biofilu) ..odradzam wszelkiego rodzaju kupne groty , w stylu zamykanych na magnez do szyby..pic na wode fajerwerki a tak naprawde to kosztuje majatek a jest strasznie g........ i wyglada tez do kitu..pozatym magnez jest tak mocny ze przy zlym skladaniu jaskini rozbijesz sybe w terra Widzielam taki wlasnie test w sklepie hehe

Jeronimo
    Guest

doniczki, koszyki, inne konstrukcje z wikliny, kamienie.. itp. ....
    no ale z tym jajem strusia to musi byc cool... zreszta mozesz przeciez zrobic kilka duzych kryjowek :-)

Trunks
    Guest

ja mam kryjówke za płaskim kamienie, z kokosa całego i z 2 połówek kokosa, takie jak by tunele

PEDRO
    Guest

a jak cos sklejac to jakim klejem???

Hari
    Guest

Ja mam głowna kryjowke z odwroconej polowy kokosa i kombinerkami wylamane wejscie. Fajny pomysl z tym strusim jajem A swiatlo przez nie nie przechodzi i jest ciemno w srodku?
    Co do sklejania, to moze byc nietoksyczny silikon i zanim wyschnie posyp go, albo wetrzyj w niego piasek, tak, zeby zamaskowac lączenia kamieni. Mysle, ze nadają sie do tego tez roznego rodzaju kleje do glazury (Atlasy itp.).

PEDRO
    Guest

w strusim jajku jest ciemno jak w dup.... u murzyna!!!

Hari
    Guest

Gekon w jaju....powrot do dziecinstwa )

Uprawnienia umieszczania postów