Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: co sadzicie o uzytkowniku Ademar

Konrad von Bushe Drożdże
    Guest

Re: co sadzicie o uzytkowniku Ademar

Ademar a skad jestes? Masz moze do sprzedania tanio malego gekona Lamparciego?

malego nie lae takiego 15 cm na http://argus.lizards.pl , kuknij w cennik tam jest dokladniej...

POZDRAWIAM ADEMAR

p.s ale to nie jest post mna ten temat wiec na przyszlosc wyslij mi e-maila albos ie skontaktuj a nie dawaj takie posty.

Konrad von Bushe Drożdże
    Guest

Jakos sie nie kwapie zeby wyrazac swoje opinie o kims jezeli o to Ci chodzilo... Skoro tak sie przechwalales to pomyslalem ze na pewno masz w ofercie ladnego gekonika ;P.

Chyba nowy jestes, nawet chyba napewno nowy jestes, nie nie chodzilo mi o to, tylko to nie jest post na ten temat ii juz tak samo jak sie nie komentuje ofert sprzedazy na sprzedam, po prostu musi byc jakis porzadek , a jesli drogi hobbysto podkreslam hobbysto nie zauwazyles to "przechwalalem" sie ironicznie. A nawet jesli chodzi o to to ci napisalem ze mamy ladnego gekonika nawet dwa, czy wiecej. czy ja cie denerwoje, zawinilem ci cos, nie zaczynaj zadnych bitw, bo mozesz sie rozczarowac

POZDRAWIAM ADEMAR

Konrad von Bushe Drożdże
    Guest

Alez ja sie nie chce z nikim "bic" . Zauwazylem ze bylo to ironiczne, ale Ty chybe nie zauwazyles mojego jezyczka ktory oznaczal tez ironie, zarcik, dla niektorych moze zaczepny. A jesli chodzi o bitwe na lamparty to wydaje mi sie ze Ty sie rozczarujesz... proponuje zakonczyc dyskusje bo z postu na post walka bedzie coraz blizej ringu...

Jaka bitwa na lamparty, napisalem tylko ze je mam, bo chciales.

Ja tez cie lubie

POZDRAWIAM ADEMAR

eee to dziad jeden

Uprawnienia umieszczania postów