Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: co sadzicie o uzytkowniku Ademar

co sadzicie o uzytkowniku Ademar

jak w tytule warto u niego kupowac,kupował ktos wczesniej u niego ???

Re: co sadzicie o uzytkowniku Ademar

Cześć,

kupowałem u niego jakiś czas temu - można polecić.
    Pozdrawiam

mustafa
    Guest

a gdzie jest jego oferta?
    pozdro

"szukajcie a znajdziecie"
    http://argus.lizards.pl

Pozdrawiam

Co jest ludzie, gdzie sie podzialiscie, tyle was jest, wyrazcie opinie na ten temat, pomozcie chlopakowi

POZDRAWIAM ADEMAR

p.s slyszalem, ze ten ademar to jest super gosc, fachowa obsluga, sluzy rada, szybka,bezproblemowa dostawa i zaplata, zwierzeta w swietnych kondycjach psychicznych i fizycznych, dobrych cenach, bezpiecznie pakowane i wysylane, ale to tylko pogloski.....hehehe

aquarius779
    Guest

a skromnosc to jego najlepsza cecha....

Niewiem czy warto u niego kupowac - sam nie kupowalem
    Natomiast musze przyznac iz podoba mi sie zapal Ademara gdy idzie o zdobywanie informacji o zwierzakach - mialem okazje przekonac sie o tym na forum jak i priv ))
    Osobiscie uwazam ze jezeli zeczywiscie dba o zwierzaki tak jak to wnioskuje z jego wypowiedzi - to pewnie sa one w dobrej formie))
    Gosc sie stara - miejmy nadzieje ze to nie "slomiany zapal"

aquarius779
    Guest

Sa w dobrej formie, widzialem wiekszosc z nich))Na prawde warto od niego cos kupic. Strona dopiero rusza ale za jakis powinno byc dostepne wiecej gatunkow.Pozdrawiam

Tomasz Kwapniewski
    Guest

Dobreeeee. Ademar ty to sobie umiesz wyrobic renome.
    A tak powaznie to tajemniczy Ademar jest moim dobrym kolega i bezinteresownym pomocnikiem w prowadzeniu spraw internetowych zwiazanych ze strona mojego sklepu ARGUS.
    Sporo osob zaopatrywalo sie juz w moim sklepie za posrednictwem Ademara ktory moze duza czesc swojego bezcennego zywota poswiecic na buszowanie po necie czego ja niestety nie moge czynic... Czasu brak bo samo karmienie zwierzakow i (prace porzadkowe przy nich) ktore oferuje wam Ademar pochlania nieraz 3 godz. dziennie...
    Wiec jesli (odpokac) jakis zwierz, ktorego otrzymacie za jego posrednictwem, nie spelni waszych oczekiwan lub sklep ARGUS w czyms wam zawini, to nie kamieniujcie Ademara tylko wlasiciela tego sklepu czyli mnie.

Ademar jest mlodym, ale dobrym hodowca zwierzat terrariowych. Przed zakupem kazdego z nich dlugo zbieral info na ich temat i z reka na sercu moge was zapewnic ze jesli cos pisze na forum to nie sa to rzecczy wyssane z palca. I choc niejednokrotnie mialem okazje czytac totalne bzdury, pisane przez "pseudohodowcow" na tym forum, to pod tekstami Ademara podpisuje sie dwoma rekami, bez ich czytania.

Co do wiarygodnosci mojej i mojego sklepu to mozeci zasiegnac opinii "starego" dobrego BIOFILA (bez obrazy "stary" ) czyli Sulka.

ADEMAR ma juz wielu przyjaciol, miedzyinnymi SNAKE`sa dzieki ktoremu strona

argus.lizards.pl

mogla zaistniec. Dzieki stary (to do Snake`sa).

I to by bylo na tyle co do tajemniczego Ademara z krainy deszczowcow. Karrramba

Tomek Kwapniewski (tabu, argus)

tabu01@poczta.onet.pl
    argus@lizards.pl

argus.lizars.pl

To sie nazywa dobry kolega. Czasami razem potrafimy odstawiac niezle jaja jesli chodzi o nasze poczucie humoru.....Tomek i jego mafia ( czyli ja) jest THE BEST

POZDRAWIAM ADEMAR

Uprawnienia umieszczania postów