Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: raport salamandry

kak
    Guest

raport salamandry

nie wiem, czy gdzies bylo, ale przypadkiem dzisiaj wszedlem na ich strone i prosze:
    http://www.salamandra.org.pl/cites/raport/raport.pdf

kak
    Guest

Re: raport salamandry

zwlaszcza 16-17 strona warta przeczytania

jw73
    Guest

Najbardziej wkurzająca w tym tekście jest opinia jakoby wiosną i latem sprzedaż pajęczaków wzrastała z powodu zbliżających się wakacji i chęci pozbycia się swoich zwierząt. Czy oni nie potrafią tego skojarzyć po prostu z temperaturą i możliwością bezpiecznej wysyłki ?
    Zadowalający jest też fakt, że w końcu stwierdzili znikomą szkodliwość sprzedaży Brachypelm i doszli do wniosku, że większość pochodzi z hodowli krajowych.

kak
    Guest

nom, ogolnie dosc obiektywny raport.
    np 3 funkcjonariuszy policji majacych dostep do jednej maszyny do pisania (na spole)

Gdanszczanka
    Guest

mnie się podoba i powiedzmy popieram, tyle że powinni uznać sprzedaż brachypelm za czyn mało zagrażający społeczeństwu A co do innych zwierząt...to nei jest takie głupie

Gdanszczanka
    Guest

szkoda że widząc całą rzeszę ludzi rozmnażajacych brachypelmy przeciwdziałają im
    Ciesze się tylko że poruszyli problem weterynarzy którzy nie chcą wydawać zaświadczeń. Choć za salamandrą nie jestem ale ten raport mi się podobał. Poprostu "był obiektywny"

tomi666
    Guest

KAK, to moje psy byly lepsze... w pokoju siedzialy 3 i kazdy mial swoja maszyne, ale za to na spole mialy szafe na dowody rzeczowe i kompa do pisania wezwan.
    tyle ze z ich kompem byl maly problem - mieli tam zainstalowanego windowsa XP home ed.
    kurcze moze sie myle, wiec niech mnie ktos poprawi, ale home ed. jest tylko do zastosowan domowych a nie do pracy. u mnie w robocie mamy tylko wersje pro...
    ale co z tego skoro policji nikt nic nie zrobi

Louis Cypherr
    Guest

Home edition od Pro różni się możliwościami (np. obsługą maszyn wieloprocesorowych), a nie przeznaczeniem.
    M$ musiał jakoś nazwać obie wersje i zdecydował się właśnie na takie nazewnictwo. Co nie znaczy oczywiście, że poza domem nie można używać HE.

Uprawnienia umieszczania postów