Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: a moze tak PROTEST?

Skiba
    Guest

a moze tak PROTEST?

Moze jakis prostes zroganizowac? I pod ministerstwo jak bedziemy krzyczec z 10 h to i telewizja przyjedzie troche szumu sie zrobi i .........nic z tego i tak nie bedzie Ale przynajmniej damy o osbie znak zycia ze sie niz zgadzamy
    Nigdy nie byłem za zadnym strajku ani manifestacji
    a fajnie by bylo jajkami porzucac (mnie tez scigaja za POSIADANIE I POZYSKIWANIE/kUPOOEANIE)

cyclosternum
    Guest

Re: a moze tak PROTEST?

to zbierz ludzi i zacznijcie organizowac jakis hepening
    ja niestety ne pomoge bo mam za daleko do warszawki :-) ale rzycze powodzenia

tomi666
    Guest

kurcze pomysl zabawny. za protest nie bylem jeszcze przez policje zatrzymany

cyclosternum
    Guest

wszystko jest do zaøatwienia

krzdab2150
    Guest

Dobra, to nie ma sensu. To trzeba załatwić inaczej.
    Czy ktoś porozmawiał bezpośrednio z osobami odpowiedzialnymi za uoop lub z którymś doradcą ministra?? Jeżeli nie, to trzeba się umówić, wybrać zpośród nas trzy, cztery osoby i pojechać.
    Twa to z miesiąc, zanim wyznaczą nam spotkanie, trzeba jednak dzwonić, dzwonić i uprzejmie się wcisnąć na spotkanie z odpowiednią sobą, niekoniecznie z szefostwa.
    Podajcie proszę dotychczasowe dane osób z MS z którymi do tej pory się kontaktowaliście; jednocześnie do cocieranie do urzędników niższego szczebla piszących ustawę nie ma sensu. Znam parę osób w Ministerstwie, choć jeżdzę tam głównie do innych departamentów, ale nieważne. Mi się udało umówić w sprawie inwestycji co prawda, wyznaczyli nam wizytę w następnym tygodniu od pierwszego telefonu.

Innymi słowy potrzebujemy skład 3 chętnych osób, które pójdą i będą w stanie się sensownie odezwać. Jutro zaczynam odzywać się do starych znajomych z Ministerstwa, postaram się umowić we właściwym miejscu i czasie. Właśnie, a ptrzecież jest chyba PST??

Piszcie, co sądzicie, uważam, że spotkanie takie można umówić, zaprosi się kogoś z gazety i to jest metoda. Ja też mogę pójść.
    Pozdrawiam.

Aha - i trzeba tą petycję wydrukować i zabrać ze sobą - na obywatelską inicjatywę ustawodawczą nie mamy szans, ale zaznaczyć się możemy. Planuję pobyt w Wawie za 2 tygodnie, jak trzeba to wczesniej. Prosze o kontakt i opinie

Nevermore
    Guest

ja jestem za ale kto sie zdecyduje tam pojsc?....

a takpost scriptum to jeszcze tam dojdzie do rekoczynow

cyclosternum
    Guest

napewno ktos z warszawy i z dużym doswiadczeniem i wygadany
    mam kilku ochotników ale nie są z wawy

Nevermore
    Guest

no najlepiej kogos z wielkim doswiadczeniem i niekoniecznie z wawy byle by tam mial mozliwosc dojechania....

Uprawnienia umieszczania postów