-
Re: Podanie do MS ver. 4.8
Jakbyś mógł plakat dać tu tak jak poprzednio, to byłbym wdzięczny./Już wiem jak się nim zająć/
Będę drukował większą ilość, podrzucić Ci ?/i tak dziś jeżdżę po mieście /
-
Zaraz się zwijam do pracy.
Nie ma problemu, mam możliwość wydrukowania u siebie.
Plakat w najnowszej wersji masz na pajęczakach (podmieniałem pliki, więc musisz tylko odświeżyć obraz by włączyła się ostatnia wersja).
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=66130&t=66130
-
CRIMSON, trzebabylo powiedziec, ze jedziesz do Łodzi- podrzucilbys mi troche plakatow a ja bym je na gieldzie, ale tej w niedziele, rozwiesil. Mysle moj znajomy (hodowca, rzadko sie udziela tu na forum, pewnie nie wie o calej akcji) tez moze by wlaczyl w to troche osob.
-
-
Hmmm... być może już niedługo przekroczymy 1000 podpisów. To będzie chyba dobry moment na wprowadzenie "drugiej fazy", czyli zasypywania mailami skrzynek MŚ.
-
-
Ok. W sumie mamy już "tysiąca" na liście :-)
Zaraz po świętach trzeba będzie nawiedzić osobiście MŚ i przekazać im petycję.
Na pewno trzeba będzie wydrukować tę wersję z pliku *.doc, chyba, że wstawi się jeszcze jakieś poprawki. Zasatanwiam się nad drukiem listy poparcia z www.petycje.pl
O ile pamiętam, ktoś mówił też coś o odebraniu potwierdzenia otrzymania petycji. Chyba trzeba będzie się o coś takiego postarać.
No i pozostaje kwestia gdzie dokładnie ją przekazać, do Departamentu, czy bezpośrednio do Ministerstwa (to jeszcze muszę sprawdzić).
"Akcja mailowa" już niedługo ruszy, muszę tylko odświeżyć adresy, na które będziemy wysyłać maile. I wrzucę zaraz po świętach plik na forum.
Uprawnienia umieszczania postów