-
Re: Podanie do MS ver. 4.8
SSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEDDDDDDDDDDDD ZZZZZZZZZZIIIIIIIIIIIIII
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HHHHHHHUUUUUUUUUURRRRRRR RRAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
otwieramy szampana
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=554
teraz info na wszystkie działy
-
MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER MASTER...
Robię posty i piszę do Nooka!
-
Zacznij od góry ja jadę od dołu/od "zamienię"/
-
Ale wpierw zrobię główny na pajęczakach. Reszta będzie odnośnikami do tego posta.
-
nie zdażyłem tego przeczytać
-
Mam trochę wieści, niestety "zaznajomione" biura poselskie nie współpracują na żadnym polu z MŚ, w sumie to żadne nie współpracują, więc od tej strony nie ma jak przekazać dokumentu z poparciem.
Jeżeli chodzi o podpisy na necie, nie wiadomo jak ustosunkuje się do nich MŚ, generalnie pożądaną formą byłby podpis elektroniczny, a z tym już będzie problem. Więc poza podpisem na www trzeba wzywać naród do wysyłania petycji listem poleconym.
Petycję podpisałem, czekam na maila z weryfikacją.
Darku jeśli potrzebujesz do czegoś moje dane to są w profilu, tylko jak coś to napisz do czego
-
Chodzi tylko o imiona i nazwiska twórców petycji, do bezpośredniego podpisu pod petycją.
Wiadomo, że podpis elektroniczny byłby najlepszy, ale mieliśmy dostęp tylko do takich środków w necie (organizacja petycji z podpisami byłaby bardzo trudna, jeśli nie niemożliwa).
Jak lista trochę "urośnie", zdobędziemy wsparcie innych portali i instytucji, umieszczamy link na stronie z tekstem petycji i ślemy ją do MŚ.
-
Trzeba zrobić listę portali i instytucji, żebyśmy się nie dublowali.
A i plakat.Warto go zrobić, bo w czwartek jest giełda w Łodzi.
-
W sumie się nie zdublujemy, bo i tak powstanie jedna wyjściowa lista do ściągnięcia z netu.
Zaraz zwijam się do pracy.
Zobaczymy co wysmaży nam Double :-)
-
Niebardzo rozumiem?
Myślałem, że zrobimy spis miejsc ,instytucji itp. gdzie waro uderzyć i będziemy "odhaczać"?
Uprawnienia umieszczania postów