-
Re: Podanie do MS ver. 5.0
Ok. Wersja elektroniczna pozbawiona jest literatury i raczej większych poprawek się do niej nie wprowadzi (ograniczenie wielkości informacji w petycji). Na szczęście to co trzeba, mieści się w całości (na wcisk). Czyli to co jest w ostatnim z załączników bez literatury i listy poparcia na końcu. Chyba raczej nie będziemy jej gruntownie przerabiać.
Tak. Będzie "oficjalne" przekazanie petycji, ale jak trochę sie zbierze na elektronicznej i będzie można dopisać adres tej petycji w necie. No i jak się zgadamy z resztą "Warszawiaków" ;-).
-
Już ją umieściłeś?
Gruntownych zmian nie ma co robić
Brakuje na początku "od kogo" ,daty i wypośrodkowałbym słowo petyca, pod nią
w sprawie.........
ale to szczególy
-
Hmmm... skasowało mi posta :-/
Jeszcze nie.
Mogę już zatwierdzać. Daję główny link na pajęczakach i odnośniki na kilku ważniejszych (na każdy temat, rejestracja, terrarium, owady, karmowe). Dodatkowo reszta w rękach adminów.
Po uzbieraniu części podpisów, możemy stworzyć ostateczną, "papierową" wersję, rozsyłaną mailem i pocztą +osobiście. Ale to po jakimś czasie. Mam nadzieję , że to coś da.
Startować?
-
Aha. Zostawiłem podpis "Zespół www.terrarium.com.pl" Nie wszyscy dali swoje dane, a te mogą być w wersji "ostatecznej".
-
Re: Podanie do MS ver. 4.8
poczuję się zaszczycona, jeśl będe mogła pomóc "od strony graficznnej" projektu jeśli jakikolwiek plakat czy znaczki będą potrzebne - nie ma problemu - 'sie zrobi'
-
to super
np jakiś"wesoły pająk"?
zweryfikujcie pomysł
.................................................. .................................................. ..................................
>np.rysunek pająka<...... PODPISZ PETYCJE DO MINISTRA .................>a tu skorpiona<
z uśmiechem
Petycja wyraża sprzeciw przeciwko próbie rozszerzenia listy zwierząt niebezpiecznych na gatunki niegrożne, od dawna hodowane przez terrarystów w Polsce i prośbę do ministerstwa o nie powiększenie listy o nowe gatunki.
Pełny tekst petycji do wglądu....
podpis
.................................................. .................................................. ..................................
Musi sie miescić na A4
Tekst?
-
Dobra. Nie widzę reakcji ze strony innych. Ruszam. Co się stało, to się nie odstanie itp. itd.
HADŻIME! BANZAI!
(te dyskusje, będzie można potem wykasować)
-
Chyba trochę to potrwa. Nieprzewidziane "problemy techniczne" :-/
Głupie prawa Murphy'ego.
-
A już chciałem głosować i nie ma.
Narazie zagłosowałem na "Przywrocenie Monty Pythona "
Uzgodnij z Double treść plakatu - to zacznie nad nim pracować.
-
Kurcze coraz lepiej to wszystko wyglada ;] i coraz bardziej wierze ze to sie uda
Swietna robota DArk i Crismon naprawde za zaangazowanie i reszcie tez ;] czekam na propozycje wizyty w MŚ.
Pozdrawiam.
Uprawnienia umieszczania postów