Strona 7 z 15 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 147

Wątek: Podanie do MS ver. 4.8

Dark Raptor
    Guest

Re: Podanie do MS ver. 5.0

Ok. Wersja elektroniczna pozbawiona jest literatury i raczej większych poprawek się do niej nie wprowadzi (ograniczenie wielkości informacji w petycji). Na szczęście to co trzeba, mieści się w całości (na wcisk). Czyli to co jest w ostatnim z załączników bez literatury i listy poparcia na końcu. Chyba raczej nie będziemy jej gruntownie przerabiać.

Tak. Będzie "oficjalne" przekazanie petycji, ale jak trochę sie zbierze na elektronicznej i będzie można dopisać adres tej petycji w necie. No i jak się zgadamy z resztą "Warszawiaków" ;-).

CRIMSON
    Guest

Już ją umieściłeś?

Gruntownych zmian nie ma co robić

Brakuje na początku "od kogo" ,daty i wypośrodkowałbym słowo petyca, pod nią
    w sprawie.........

ale to szczególy

Dark Raptor
    Guest

Hmmm... skasowało mi posta :-/

Jeszcze nie.

Mogę już zatwierdzać. Daję główny link na pajęczakach i odnośniki na kilku ważniejszych (na każdy temat, rejestracja, terrarium, owady, karmowe). Dodatkowo reszta w rękach adminów.

Po uzbieraniu części podpisów, możemy stworzyć ostateczną, "papierową" wersję, rozsyłaną mailem i pocztą +osobiście. Ale to po jakimś czasie. Mam nadzieję , że to coś da.

Startować?

Dark Raptor
    Guest

Aha. Zostawiłem podpis "Zespół www.terrarium.com.pl" Nie wszyscy dali swoje dane, a te mogą być w wersji "ostatecznej".

Double
    Guest

Re: Podanie do MS ver. 4.8

poczuję się zaszczycona, jeśl będe mogła pomóc "od strony graficznnej" projektu jeśli jakikolwiek plakat czy znaczki będą potrzebne - nie ma problemu - 'sie zrobi'

CRIMSON
    Guest

to super
    np jakiś"wesoły pająk"?

zweryfikujcie pomysł
    .................................................. .................................................. ..................................

>np.rysunek pająka<...... PODPISZ PETYCJE DO MINISTRA .................>a tu skorpiona<
    z uśmiechem

Petycja wyraża sprzeciw przeciwko próbie rozszerzenia listy zwierząt niebezpiecznych na gatunki niegrożne, od dawna hodowane przez terrarystów w Polsce i prośbę do ministerstwa o nie powiększenie listy o nowe gatunki.

Pełny tekst petycji do wglądu....

podpis
    .................................................. .................................................. ..................................

Musi sie miescić na A4
    Tekst?

Dark Raptor
    Guest

Dobra. Nie widzę reakcji ze strony innych. Ruszam. Co się stało, to się nie odstanie itp. itd.

HADŻIME! BANZAI!

(te dyskusje, będzie można potem wykasować)

Dark Raptor
    Guest

Chyba trochę to potrwa. Nieprzewidziane "problemy techniczne" :-/

Głupie prawa Murphy'ego.

CRIMSON
    Guest

A już chciałem głosować i nie ma.

Narazie zagłosowałem na "Przywrocenie Monty Pythona "

Uzgodnij z Double treść plakatu - to zacznie nad nim pracować.

ziu
    Guest

Kurcze coraz lepiej to wszystko wyglada ;] i coraz bardziej wierze ze to sie uda

Swietna robota DArk i Crismon naprawde za zaangazowanie i reszcie tez ;] czekam na propozycje wizyty w MŚ.

Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów