Strona 3 z 15 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 147

Wątek: Podanie do MS ver. 4.8

CRIMSON
    Guest

Re: No to startujemy?

Sprawa nie wydaje się być problematyczna , wystarczy urządzić to tak jak jest tu
    mam na myśli rejestracje nowych użytkowników/ ich dane nie są ogólnie dostępne/

Pomyślałem, że Nook mógłby pomóc, a podpisy zebralibyśmy przy pomocy forum,
    za pomocą ogłoszenia na stronie głównej.

Dark Raptor
    Guest

Faktycznie, nie pomyślałem o takim rozwiązaniu.
    Czyli gdyby stworzyć coś jak oddzielny dział/link na forum, gdzie wpisywałby się każdy user, umieszczał tam swoje dane, ale te byłyby dostępne tylko ze strony administratora. W przypadku gdyby MŚ (czy ktoś inny upoważniony) chciał je zweryfikować, nie byłoby problemu.
    Tylko nie wiem jak to wygląda od strony technicznej - podwójna rejestracja? Czy jest takie coś możliwe?

Link mógłby wyglądać jak ta errata na górze forum, ale napisana WIELKIMI CZERWONYMI WOŁAMI, by nikt się za linkiem nie uganiał jak za FAQ na pajęczakach.

CRIMSON
    Guest

Inne podpisy trzeba będzie zebrać osobiście.
    Mam na myśli np. szefa Warszawskiego zoo
    apropo warto też zrobić listę osób, instytucji, których poparcie jest istotne.

bachus
    Guest

Ja mogę się dowiedzieć od strony prawnej jaka musi być forma podpisu internetowego, żeby miał moc prawną. Możliwe, że będę miał możliwość wysłać kilka kopii pisma do ministerstwa za pośrednictwem pewnego biura poselskiego, ale to się okaże, dam znać co załatwiłem.

ziu
    Guest

A jak ja mialbym reprezentowac tcp ? Co mialbym zrobic, bo sie troche pogubilem w tej akcji? Ja jestem dostepny w tyg ale w godzinach wieczornych (praca) wiec jesli mialbym sie do czegos przydac to oczywiscie pomoge.

CRIMSON
    Guest

Moim zdaniem spoczełyby na Tobie najważniejsze zadania tj;
    uzgodnienie z Nookiem i stworzenie na stronie głównej "listy podpisów"pod petycją i oczywiście oficjalne poparcie i reprezentowanie serwisu.

Myślę, że razem Dark Raptor,Mantid i Ziu jako moderatorzy uporacie się z tym zadaniem.Oczywiście służę pomocą.

Myślę też, że każdy powinien zastanowić się czyje podpisy należy zebrać osobiście , mam na myśli autorytety zarówno osoby prywatne/np.Gucwińscy/jak i instytucje
    /np.Salamandra/to nie żart./

Jeżeli mamy coś zdziałać to potrzebne nam jest silne poparcie.

Mamy niestety ferie, co pewnie ogólnie utrudni zadanie.

Dark Raptor
    Guest

Ok. Wysłałem listy do Nooka i Mantida. Zobaczymy co można zrobić.

Wysyłam też maila do Warszawskiego Zoo. Pracowałem tam na praktykach przy bezkręgowcach, więc spróbuję odświeżyć kontakty.

CRIMSON
    Guest

Do szefa zoo proponuję osobiście,żeby się nie pogubić każdy powinien zaproponować "liste podpisów"tak jak pisałem wcześniej.
    Wyegzekwowaniem podpisów moge się zająć.

Przydałoby się zebranie by omówić podział obowiązków i strategie
    ale to dopiero po dogadaniu sprawy z Nookiem.

Nook
    Guest

z mojej strony nie widze przeszkód

CRIMSON
    Guest

To super.
    Pozostaje dopiąć kwestie ,by lista podpisów ukazała się na tcp.

Myślałem o takiej formie [url]http://www.petycja.org/index.php. [url]
    Jasno, przejrzyście,prosto.

Uprawnienia umieszczania postów