-
Re: Podanie do MS ver. 4.8
Ok. Przeniosłem "listę" na koniec. Myślałem o zapisaniu w tej wersji papierowej tylko o poparciu znanych osobistości i instytucji, związanych z terrarystyką. Byłoby to niezależne od petycji w necie.
Zaraz idę do pracy, więc przemyślę sprawę. Wydaje mi się jednak, że zostajemy przy serwisie petycje. Jeśli na nic dodatkowo nie wpadnę, dziś ruszamy ze zbieraniem wpisów w necie. Natomiast dokument wysyłamy pocztą i mailem, gdy uzyskamy oficjalne wsparcie ze strony serwisów terrarystycznych, specjalistów i być może Ogrodów Zoologicznych (dopiszemy ich wtedy do listy).
Plan wstępny jest taki:
- Główny link do petycji umieszczam w poście na "Pajęczakach". Wrzucę tu wszelkie info dotyczące przyszłych planów i prośbę o wsparcie.
- Umieszczam linki do tego posta w innych działach. Mam nadzieję, że inni modzi ich nie usuną, bo będą off-topic (ale ważna jest sprawa). Nook umieści w widocznym miejscu (być może nad całym forum i na stronie głównej) link do posta o petycji.
- Forumowicze z innych serwisów, będą proszeni o umieszczenie w widocznym miejscu linka do tego posta, z prośbą o oficjalne wsparcie ich administratorów.
I pewnie coś jeszcze wymyślę. Tak to w tej chwili wygląda wg. mnie. A startować trzeba już dziś, bo trochę się sprawa rozwlekła.
Uprawnienia umieszczania postów