-
Re: Podanie do MS ver. 4.8
Aha, ja też nie załapałem ;-)
Ok. w tej chwili wysłałem maila do arachnea.pl
Spróbuję posłać coś do Sułka (Biofil), może umieści link na witrynie swojego sklepu.
Na razie nie mam odpowiedzi z Warszawskiego Zoo.
Ale teraz już na prawdę lecę do pracy.
-
Dzis gadalem z kolega i mowil ze jego znajomy walcztl kiedyts z jakims ministerstwem o budowie mostu i mowil ze ludzie tak jak u nas podpisuja sie pod petycja bombardowali ministerstwo mejlami. Wiem zze to troche prostackie ale mowil ze dzialalo.
Zamieszcze linka na mojej stronie.
Pozdrawiam
-
Tak, mam pierwsze niepewne wieści z frontu.
Chyba możemy zapomnieć o wsparciu Warszawskiego Zoo. Wykazali zainteresowanie akcją, ale stwierdzili, że niestety jest to wg. nich sprzeczne z polityką nietrzymania przez osoby prywatne zwierząt niebezpiecznych. Jutro powinienem otrzymać dokładniejsze informacje. A mam wieści z "samej góry", bo otrzymałem mail od samego dyrektora ogrodu, dr. J. Rembiszewskiego. Mam nadzieję, że po dokładniejszym rozpatrzeniu sprawy zmienią zdanie.
Nie mam jeszcze informacji od innych portali terrarystycznych. Jeśli oficjalnie nas poprą, będzie fajnie.
Przydałby się mail do PST z prośbą o wsparcie naszej inicjatywy. Chyba by nas wsparli? Zdaje się, że kilku członków tej organizacji jest u nas na forum.
Hmmm... muszę jeszcze poszukać gdzie rozszerzyć akcję. Kilka wpisów już załatwiłem, jeszcze kilka w drodze.
-
Na przykład Bartek Gorzkowski, ;http://www.pst.org.pl/forum/viewtopic.php?t=22
nie wiesz kiedy Double zrobi plakat?
Nie ma informacji o petycji na stronie głównej.
-
boje sie ze chyba jednak wszystkie te "urzedasy" nas oleja ;( tfu tfu wypluje te slowo :].
-
Nie szkodzi już jest prawie 300 podpisów
-
Widzę, że Baku już zadziałał na PST.
Puszczę jeszcze info na nasze Koło Naukowe Biologów Terenowych UW. Pajęczarzy tam nie ma, ale zawsze pokrewne dusze.
-
Hmmm... w tej chwili nie mam odzewu ze strony instytucji, którym wysłałem maila.
Zoo się też ponownie nie odezwało :-/
Zdobyłem trochę głosów, ale spróbuję poreklamować sprawę na Wydziale.
Przynajmniej nie zawiedliśmy się na serwisach terrarystycznych. Nie wiem tylko co dzieje się z terrarystyka.com.pl, nie mogę wejść na ich stronę (chyba padł im serwer?). A szkoda, bo to bardzo duży serwis.
Bachus i Double robią plakaty. Umieści się je na serwisie i każdy będzie mógł je wydrukować i zareklamować nimi akcję w szkole/uczelni lub sklepie zoologicznym/na giełdzie.
-
dziś wieczorem przesle tu przykladowego "usmiechnietego pająka", dacie znac jak sobie to wyobrażaliście. czy to starczy, czy mam jeszcze zaprojektowac caly plakat??? bo dalej nie wiem, jak on ma wyglądać.... czy ja tylko daję rysunek, a bachus projektuje reszte??
-
ekhm.....mój ojczym jest doradcą ministra środowiska.. właśnie to do mnie doszło :> jak mogę wykorzystać ów fakt?
Uprawnienia umieszczania postów