Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 115

Wątek: UWAGA !! LISTA ZWIERZĄT ZASTRZERZONYCH !! TRZEBA DZIAŁAĆ !!

KoReXoN
    Guest

Re: UWAGA !! LISTA ZWIERZĄT ZASTRZERZONYCH !! TRZEBA DZIAŁAĆ !!

Naj gorsze jest że jak zostanie zabronione, mieć te pająki o kórych mowa. To nawet jak ktoś swojego ptasznika nie odda do zoo, (prawdopodobnie większość, w tym także ja) to nie bedzie mógł na forum poruszać żadnej kwestii związaniej z tym gatunkiem. Mówi o tym 9 punkt regulaminu:

9). Zabrania się umieszczania ogłoszeń dotyczących zwierząt uważanych powszechnie za niebezpieczne, zakazanych przez polskie prawo, stanowiących realne zagrożenie dla życia człowieka (m.in. niektóre gatunki pająków, skorpionów, węży).

<lol> :]

katola
    Guest

Na mnie liczyć możecie zrobie wszystko co w mojej mocy. Podpisy pozbieram powysyłam maile.

katola
    Guest

do wszystkich znajomych i uzytkowników allegro od pajaków wysłałem maile z linkiem postu Baku'a . Moze to cos da

angelo
    Guest

proponuje zbierac podpisy na dworcach

po prostu podbija sie do ludzi mowi o co chodzi i wpisuje
    kiedys tak kolesie zbierali podpisy pod legalizacja marichuany wiadomo ze ich pomysl nie przejdzie ale nasz ma wieksze szanse

katola
    Guest

powysyłałem maila do allegrowiczów(od pajaków) i znajomych, i adminów stron paru-moze to cos da-wsparcie

bachus
    Guest

Szczerze mówiąc gówno to zmieni czy projekt przejdzie, czy nie, pokażcie mi takiego, który pójdzie oddać swoje zwierzaki. Mimo prób regulacji sprzedaży "pudełka z gratisowymi brachypelmami" są w sprzedaży. Jedyne, co się może zmienić to ceny i kontrole na giełdach. No i zostaniemy uznani za przestępców, kłusowników i Bóg jeden wie co jeszcze.
    No to gdzie ta petycja, dajcie długopis

garo
    Guest

Zgadzam sie z toba Baku w 100% choc nie słyszalem o niczym takim, ale podejzewam ze sobie tego nie wymisliles tylko cos w tym jest na pewno. Ja sie pod tym podpisuje i jak byscie potrzebowali jakiejkolwiek pomocy to piszcie.

Mozecie na mnie liczyc !!!

garo

PS
    Jak cos wymysle co do tych argumentow to na pewno napisze !!!

psycho997
    Guest

No to czas na akcje "znicz" jestem za!!!!. A jak to nic nie pomoze to taki k**** wal ze oddam moje zwierzatka

kaarol
    Guest

Re: UWAGA !! LISTA ZWIERZĄT ZASTRZERZONYCH !! TRZEBA DZIAŁA

Zrobic tak czy tak coś trzeba najlepiej jak by ktoś napisał jakaś petycje każdy by druknoł u siebie w domu i podpisali by ludzie . Potem ktoś by podał adres taki by te listy były przeczytane a nie odrzucone i jak by poszły takie petycje :
    Załóżny ze 1000 ludzi by cos takiego sciagło i na kazdej petycji podpisałoby sie 50-100 osób to i tak jest dużo.

kmdg
    Guest

skoro juz robimy wielka akcje to moze napiszemy pismo o zakazanych gatunkach i dodamy do tego jeszcze o hadlu brachypelm jedno pismo z podpisami a dwie sprawy w nim przy liczbie podpisów jakie mozemy zdobyc mozemy cos zdzialac i moze upiec dwie pieczenie na jednym ogniu i załamac salamandre

Uprawnienia umieszczania postów