-
Re: UWAGA !! LISTA ZWIERZĄT ZASTRZERZONYCH !! TRZEBA DZIAŁAĆ !!
ja też przyłączam się do akcji
-
Co do dziekana to bardzo wątpię. U nas, niestety, siedzą sami gryzoniarze i pomijając chlubną osobę mojego promotora, mają to gdzieś. Ponadto wątpię, by dziekan Wydziału Biologii (skąd inąd szef mojego Zakładu) chciał oficjalnie wspierać jakieś akcje związane z wojowaniem/dyskutowaniem z MOŚ-iem (mają kupę spraw na głowie).
Pomijam już sam fakt, że Salamandra (która poza tą cholerną wsypą ma jednak dużo dobrego na koncie) ma dość długie macki i w pewnym sensie siedzi na naszym wydziale.
Słowem oficjalnego wsparcia z wydziału nie uświadczysz. Mogę co najwyżej zdobyć parę podpisów, ale tylko od prywatnych hodowców.
-
przygotuje ktos moze tresc petycji. bede chodził po szkole i zbierał podpisy, co mi szkodzi, co wam szkodzi. ja na takich pismach sie nie znam i nie mam czasu by sie zainteresować.
-
Re: UWAGA !! LISTA ZWIERZĄT ZASTRZERZONYCH !! TRZEBA DZIAŁA
-
wystarczy :] jakbyś jeszcze pomugł to napisać :] :]
-
Re: UWAGA !! LISTA ZWIERZĄT ZASTRZERZONYCH !! TRZEBA DZIAŁA
I ja też. Jak trzeba podpisy to dam rade też trochę pozałatwiać. Szkoda, że osoby najbardziej zainteresowane (czyli my) mamy w takich sprawach najmniej do powiedzenia. DAMY RADĘ
-
Im to się na prawde nudzi! Zamiast zmieniać prawo na gwałcicieli i morderców to się biorą za biedne zwierzątka.
PRZYŁACZAM SIĘ!
-
spróbuje czegoś poszukać, teraz mam egzaminy, jestem w plecy i wyglada to jak wyglada niestety. widzac po postach - znalazłyby sie osoby, które to potrafią zrobić.
co do napisania jakiegokolwiek pisma to argumenty mantida i baku mysle, ze sa przekonywujace. szczególnie ten o pokrzywczeniu kilku tysiecy terrarystów, no bo to jawna dyskryminacja przecież, tak jakby żydom zakazano noszenia jarmułek.
-
Ta cała polska polityka mnie bawi...
Niedługo zabronią katnika mieć w piwnicy ;]
-
Ta cała polska polityka mnie bawi...
Niedługo zabronią katnika mieć w piwnicy ;]
Uprawnienia umieszczania postów