-
Re: Komisariat policji
Ptaszniki są w załączniku B.
-
witam!
w moim przypadku chcieli zabrac pajaki, wiec im to umożliwiłem otwierając terraria z kędzoirami L8...
policja zdecydowała się w związku z tym przekazać je w najlepsze z możliwych miejsc, czyli na moją pułkę i dać w opiekę mojemu ojcu...
zabawnie policja wyglądała kiedy liczyła pająkom nogi... musieli sprotokołować to co znaleźli.
sprawa ciągnie się u mnie już ponad trzy miesiące, a ja do tej pory nie byłem nawet jeszcze przesłuchiwany...
-
Krucyfix piszesz, że zakupiłeś pająki na allegro - a możesz powiedzieć jak się nazywał sprzedawca, chodzi mi tylko o nicka z allegro. raczej nie chodzi w Twojej sprawie o mnie, ale ktor wie...
-
niestety sprawdziłem na llegro i było to 17 lipca Nicka chyba nie wypada mi podać ale napewno nie jesteś to Ty. Nie wiem w końcu co mi pozostało zrobic ? Wynieść czy zostawić?! ;|
-
a może tak:
"kupiłem, ale nie jestem pewien co, ponieważ pajączki nie przeżyły podróży, więc nie mogłem i nie mogę stwierdzić, czy to były jakieś brachypelmy, a w związku z tym nawet przez moment nie byłem ich posiadaczem" ... Szkoda, prawda??
-
A właściwie czy kogoś już spotkały jakieś sankcje prawne za sprzedaż lub kupno Brachypelm ?
-
z tego co ja sie orietuje to jak na razie nie
gdyby sie choc jedna sprawa skonczyla to bylaby jakas wizja, nadzieje ze wszystko bedzie dobrze...
-
w moim przypadku mineło już 3 miesiące od ''nalotu'' jak narazie cierpiwie czekam na jakies wiesci. a jesli mieli by sprawdzac wszystkich którym sprzedałem pajaki to maja roboty na jakis rok czasu bo było troszke tego
-
mysle ze krzdab2150 ma dobry pomysl ja bym go wykorzystal na twoim miejscu.
na zrozumienie wymiaru sprawiedliwosci bym nie liczyl!
-
Nie głupio tyle tylko, że w komentarzu po licytowanej auukcji napisałem , że towar dotarł żywy ;|
Uprawnienia umieszczania postów