-
Re: Komisariat policji
dementuj dementuj i jeszcze raz dementuj. Jak cos to powiedz ze kumple zrobili ci kawal, albo ze to od nielubianego sąsiada. Powiedz ze byles nawalony jak skladales zamówienie. Powiesz cokolwiek . Grunt to dobra gadka
PS: taK na poważnie to nie zazdroszcze
-
To masz stary przewalone rejestrując sie w serwisie allegro podpisałeś oswiadczenie że jesteś pełnoletni i masz 18 lat!!! i tu zaczna sie dla ciebie schody!
-
nie ma przewalone, zawieszą mu tylko konto, a odwiesić mogą jak tylko skończy 18 lat.
wiem z przypadku kolegi.
-
a kolega miał sprawe na policji? czy tylko tak od siebie? bo to całkiem inna sprawa!
niechodzi tu o allegro a o policje!
-
Nie mam przewalone z allegro, bo zalozylem konto przed tym jak wprowadzili od 18 lat. Moze beda pajaczkowi mocz badac, czy czasami czegosc nie bierze, albo ze to jest ten gatunek a nie inny.
-
Pewnie postanowili sprawdzić ile % tego pajączka to Brachypelma urodzona w niewoli i chcą skorzystać z prawa, które im to gwarantuje czyli -
ROZPORZĄDZENIE KOMISJI (WE) NR 1808/2001z dnia 30 sierpnia 2001 r.
ustanawiające szczegółowe zasady dotyczące wykonania rozporządzenia Rady (WE) nr 338/97 w sprawie ochrony gatunków dzikiej fauny i flory w drodze regulacji handlu nimi*
Artykuł 25
W przypadku gdy, do celów art. 24, art. 32 lit. a) lub art. 33 ust. 1, właściwy organ uznaje za konieczne ustalenie przodka zwierzęcia poprzez analizę krwi lub innych tkanek, wyniki takiej analizy lub niezbędne próbki zostają udostępnione w sposób zalecony przez ten organ.
Działają po omacku.
-
Twój pająk zostanie krwiodawcą. ;-)
-
No i po przesłuchaniu. Kilka głupich pytań skad mam pajaka, jak byl transportowany, no i czy zyje. Na zakonczenie serfek spytal sie mnie czy nie mam wiekszej ilosci egzotycznych zwierzat. Odpowiedzialem mu ze mam 2m boa w piwnicy (nie mam piwnicy ), niech sobie go szukaja. A najlebsze ze pajaczek zostaje ze mna
-
Tyle dobrze. )
-
Dzisiaj byl u mnie dzielnicowy, zostałem przesłuchany w charakterze PODEJRZEWANY .Kupiłem dwie prachypelmy w sierpniu na allegro ,zostałem przesłuchany i zeznalem ze kupiłem oba pajaki i ze znam tylko nick goscia oraz ze posiadam oba pajaki(nawet sobie poglądał) kazdym bądz razie co mi teraz grozi
i czy powinnienem "przygotowac się" na ewentualną sprawe no i co wogule powinnienem zrobic. a tak przy okazji pozdrowienia od mojego kędziezawego 7l 4 dni temu
Uprawnienia umieszczania postów