Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: zrobcie najazd na mos

kak
    Guest

zrobcie najazd na mos

Ściagnijcie z http://www.babble.net program do darmowego dzwonienia na stacjonarne, jeśli komuś żal kasy i dzwońcie do ministerstwa ochrony środowiska
    Ja przed chwilą dzwoniłem pod numer (22) 57 92 407 do starszego inspektora CITES (http://www.mos.gov.pl/telefony/cgi-b...cgi?CGA-118601) i taki krótki dialog:
    - Dzieńdobry, ja dzwonie w sprawie ptaszników rodzaju Brachypelma, dobrze trafiłem?
    - Tak.
    - No więc mam pytanie w sprawie nowelizacji ustawy z kwietnia tego roku, chodzi mi o zniesienie obowiązku rejestracji bezkręgowców - co mam zrobić, jeśli rozmnożę Brachypelmy, a lekarz z PIW nie chce wystawić zaświadczenia o urodzeniu w niewoli...
    - Pan dzwoni z Wrocławia?
    - Nie..
    - Bo już dzwoniło parę osób..
    - I co mam zrobić z tym lekarzem? - zapytałem.
    - Nie wiem.
    - Hm, w takim razie dziękuję za informację do widzenia.

Więc może (może już nie dzisiaj, bo po 15 jest) zalejmy MOŚ telefonami, może ktoś z nich weźmie się za to?

Awikularia
    Guest

Re: zrobcie najazd na mos

Kak, nierealne. jedna z osob dzwoniacych z Wroclawia bylam m.in. ja. I osiagnelam wielki guzik....

kak
    Guest

Hm, ale sprobowac mozna, najmę moją całą grupę żeby były różne głosy
    Odnośnie programu, działa tylko na XP/2000/NT i np numer do ministerstwa wyglada wtedy tak
    0048225792407

Mefisto
    Guest

Telefonami nic nie osiągniesz, ale dzięki za info o Babble.

Baku
    Guest

juz kiedyś proponowałem podobne rozwiazanie :P - zero odzewu :P

dobrą opcja jest zzbiorowe wysyłanie pism na które musza odpowiedzieć teraz wchodzi lub weszla ustawa o tym ze interpretacja przepisów jaką uzyskasz jest wiaząca ( mozesz wystąpić o następna jak ci pasuje ale nikt nie moze zakwestionować juz wydanej - tzn organ ścigania ..:P )

Uprawnienia umieszczania postów