Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Sklepy internetowe

Piotrek166
    Guest

Sklepy internetowe

Jesli ktos zna adres jakiegos dobrego sklepu internetowego z rzeczami do terrariów jest bardzo ladnie proszony o podanie adresu!! Z góry thx!!!!

AgnieszkaM
    Guest

Re: Sklepy internetowe

doro
    Guest

sauria7
    Guest

Nie ma sensu wchodzic na strone Gekona.W sklepie jest jeszcze mniej zwierzat niz na stronie.Poza tym ceny sa smieszne(smiesznie wysokie np.agama brodata 260 zl za jaszcureczke dlugosci ok 6cm ).Co do zdrowia i kondycji zwierzat... no coz cuda sie zdarzaja i ...jeszce mu one zyja...chociaz w takim stanie juz nie dlugo.

ppeter
    Guest

Nie zgodzę się z ostatnią wypowiedzią. Sauria kiedy ostatnio byłaś w sklepie? Ja mam zamiar zakupić tam Agamę błotną i tak uczynię. Właściciel sklepu zawsze da wyczerpującą wypowiedz na temat o który mi chodzi. Gekon jest jednym z lepszych sklepów Zoologicznych w Lublinie.

Co do tego że na sklepie jest mniej zwierząt niź na mojej sronie www raczej się nie zgodzę, raczej nie zdążyłeś zauważyć regału na młode węże 50 pojemników i nie widziałeś hodowli na zapleczu jakieś 160 pojemników więc chyba jednak pomyliłeś sklepy. Pozdrawiam Ps. Agamy brodate są po 120 zł a nie po 260 a co do tego są urodzone u mnie.

Uprawnienia umieszczania postów