Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Rejestracja Zwierzaków

GALN
    Guest

Re: Rejestracja Zwierzaków

Pajaczki chodować można nic sie nie zmieniło tylko sprzedac legalnie bez świadectwa urodzenia nie da rady (tych z listy np brachypelm) Ja dzisiaj odsprzedałem jednej osobie pojemniczek z podłożem za 35 zł a do pojemniczka dałem mu gratis albopilosum l8
    dać zawsze można

Awikularia
    Guest

Hmm, we Wroclawiu powiatowy lekarz weterynarii stwierdzil, ze jak nie ma obowiazku rejestracji bezkregowcow, to i nie mozna wydawac zaswiadczenia o urodzeniu w niewoli. A jak ktos takowe wystawi, to albo sie nie zna na przepisach, albo przekracza kompetencje. Kurrrrrrrrrrrrrr.........ka wodna, to jak sprzedawac potomstwo Brachypelm urodzone w naszych hodowlach????????????????????????????????????????? ???????? Moze mi to wyjasni szanowna SALAMANDRA???????????????????????????????????????? ????????

BooYaKa
    Guest

Awi musisz zrobic tak jak GALN.Ja już też wcześniej o tym myślałem.I to jest legalne Pach pach pudełko po kliszy za 15 zł do tego vagans L4 gratis,lub coś w tym stylu.Drogie te pudełka Trzeba tak zrobić.

GALN
    Guest

Awi na giełdzie wystawiasz pudełka ze swoim autografem markerem oczywiście i te pudełka sprzedajesz po np.20zł na pokarm dla swoich pupili w tym mały bonus w postaci pająka.Nikt się doczepić nie może bo nie oszacują ile jest wart twój podpis.I tak naprawdę to gość kupuje pudełko i wspiera twoją hodowlę a pająka dostaje gratis z wdzięczności chyba że chce same pudełko to też sprzedasz.Tak między nami to bym nawet kupił takie pudełko ale nie dla pająka

GALN
    Guest

ach zapomniał bym z pozdrowieniami pudełko za 45zł i inny pajączek hihihih z imieniem kupującego i autografem za 80zł

Awikularia
    Guest

Hahahahahahahha, nie ma to jak dobry humor, GALN ;P:P:P:P:P

Mefisto
    Guest

Niestety od dłuzszego czasu na forum jest nieobecna przedstawicielka SS - Mariolcia, czy jak jej tam było. W związku z tym proponuję, abyś zwróciła się do Szanownej Salamandry osobiście pytaniem.

Możesz napisać pod adres: cites@salamandra.org.pl

lub poprzez stronę:
    http://www.salamandra.org.pl/cites/inf/faq.php

Jestem ciekawy co wymyślą, aby udowodnić, że to jednak Weterynarz się myli, a nie oni...

Baku
    Guest

a moze niech da ci to na piśmie ??

GALN
    Guest

a co pająków mi nie zabiorą bo nie mają prawa więc taka afera to nie afera a jak przyjdą pod mój próg to wyciągnę spluwę od paindbala i będę się bronił a moja żona będzie krzyczeć serią ich serią hihihihhihihi

Uprawnienia umieszczania postów