-
Re: Rejestracja Zwierzaków
Pajaczki chodować można nic sie nie zmieniło tylko sprzedac legalnie bez świadectwa urodzenia nie da rady (tych z listy np brachypelm) Ja dzisiaj odsprzedałem jednej osobie pojemniczek z podłożem za 35 zł a do pojemniczka dałem mu gratis albopilosum l8
dać zawsze można
-
Hmm, we Wroclawiu powiatowy lekarz weterynarii stwierdzil, ze jak nie ma obowiazku rejestracji bezkregowcow, to i nie mozna wydawac zaswiadczenia o urodzeniu w niewoli. A jak ktos takowe wystawi, to albo sie nie zna na przepisach, albo przekracza kompetencje. Kurrrrrrrrrrrrrr.........ka wodna, to jak sprzedawac potomstwo Brachypelm urodzone w naszych hodowlach????????????????????????????????????????? ???????? Moze mi to wyjasni szanowna SALAMANDRA???????????????????????????????????????? ????????
-
Awi musisz zrobic tak jak GALN.Ja już też wcześniej o tym myślałem.I to jest legalne Pach pach pudełko po kliszy za 15 zł do tego vagans L4 gratis,lub coś w tym stylu.Drogie te pudełka Trzeba tak zrobić.
-
-
ach zapomniał bym z pozdrowieniami pudełko za 45zł i inny pajączek hihihih z imieniem kupującego i autografem za 80zł
-
Hahahahahahahha, nie ma to jak dobry humor, GALN ;P:P:P:P:P
-
Niestety od dłuzszego czasu na forum jest nieobecna przedstawicielka SS - Mariolcia, czy jak jej tam było. W związku z tym proponuję, abyś zwróciła się do Szanownej Salamandry osobiście pytaniem.
Możesz napisać pod adres: cites@salamandra.org.pl
lub poprzez stronę:
http://www.salamandra.org.pl/cites/inf/faq.php
Jestem ciekawy co wymyślą, aby udowodnić, że to jednak Weterynarz się myli, a nie oni...
-
a moze niech da ci to na piśmie ??
-
a co pająków mi nie zabiorą bo nie mają prawa więc taka afera to nie afera a jak przyjdą pod mój próg to wyciągnę spluwę od paindbala i będę się bronił a moja żona będzie krzyczeć serią ich serią hihihihhihihi
Uprawnienia umieszczania postów