-
Re: Amnestia a późniejsza sprzedaż?
Bartku, Niezależnie co PST do tej pory zrobiła to wchodząc na ich stronę i klikając rejestracja bądź wzory wniosków dostaniesz komunikat "Strona w przebudowie - przepraszamy". Przepisy co do tego jak rejestrować są jasne i przydała by się tu pomocna dłoń dla tych co mają z tym problem. Niepotrzebna jest w tym celu interpretacja prawnika. A jeśli rzeczywiście PST robi coś w tym temacie to może jakiś ślad na ich stronach by się przydał.
Chociaż czytając uważnie status PST można mieć pewne wątpliwości.
bo co prawda "Celem PST jest przyczynianie się do rozwoju nauk zoologicznych i upowszechniania wiedzy terrarystycznej" ale dalej już bardziej egoistycznie "oraz do stałego podnoszenia wiedzy praktycznej oraz poziomu naukowego członków PST"
Czyli nie zdziwił bym się jakby PST zachowało wszystkie zdobyte informacje tylko dla siebie.
Wybaczcie mi te ostre słowa ale taka interpretacja obecnie pasuje do tego co można znaleźć na stronach PST.
-
Re: Amnestia a późniejsza sprzedaż?
Jojek napisał(a):
> Bartku, Niezależnie co PST do tej pory zrobiła to wchodząc na
> ich stronę i klikając rejestracja bądź wzory wniosków
> dostaniesz komunikat "Strona w przebudowie - przepraszamy".
> Przepisy co do tego jak rejestrować są jasne i przydała by się
> tu pomocna dłoń dla tych co mają z tym problem. Niepotrzebna
> jest w tym celu interpretacja prawnika. A jeśli rzeczywiście
> PST robi coś w tym temacie to może jakiś ślad na ich stronach
> by się przydał.
>
>
Całkowicie się z tym zgadzam. Mnie też już to zaczyna denerwować i nie mam zamiaru dłużej tłumaczyć się w imieniu osób odpowiedzialnych za aktualizację strony. Mam wrażenie, że zwyczajnie brakuje nam ludzi dysponujących wolnym czasem i chętnych do społecznych działań.
Niemniej jednak zarząd działa (pewne "ślady" znajdziesz na forum strony PST). Gorzej z informacjami o tym na stronie głównej...
Uprawnienia umieszczania postów