Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Pyton Królewski

TylerPL
    Guest

Pyton Królewski

Szukałem na wcześniejszych tematach i nie znalazłem tegoż węża. Chce go kupić w najbliższym czasie i chciałbym się o nim jak i o formalnościach jak najwięcej dowiedzieć.... Więc trzy trzeba go rejestrować i czy wystarczy jakiś dokument od sprzedawcy?

Goblin
    Guest

Re: Pyton Królewski

TTTTTTTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKK KKK !!!!!!!!!!!!

Powinieneś dostać dokument od sprzedawcy o legalnym pochodzeniu potem wybierasz sie do Urzędu Miasta i tam ci all wyjaśnią (przynajmniej powinni ) ;-)

TylerPL
    Guest

ok, dzięki. I może wiesz czy w Biofilu można kupić ładne Reggiusy? Ew. gdzie w Wawie?

Goblin
    Guest

W biofilu masz fotki tych regusiów które są dostępne ;-) w Wawie zapewne w Szreku ?:>

TylerPL
    Guest

Szrek...? Gdzie to?

mrsnake
    Guest

Tyler skontaktuj się z ERGO (człowiek z Warszawy) on ma bardzo ładne osobniki (sam je widziałem) z papierami i taniej niż w Szreku

TylerPL
    Guest

Jak by kogoś to interesowało to odwiedziłem dziś Szreka i będą mieli trochę Reggiusów w niedługim czasie. Za jakieś 3 tyg-miesiąc. Będą one małe - po pierwszym karmieniu... (może mi ktoś powiedzieć jakiej to będzie długoście?!). Będą kosztowały w granicach 200-300zł. Pozatym mają na prawde ślicznego Tygryska albinosa za 700zł.
    Pozdrawiam

KaMiL_15
    Guest

troche drogo - za 2 tyg temu tez sobie kupiłem rega - samica ponad 40 cm za 200 zl - bardzo ładna - w poniedziałek napisałem wniosek o rejestracje - teraz czekam az przyjdzie potwierdzenie :]

TylerPL
    Guest

Możesz mi podesłać kopie tego wniosku...? maila masz w profilu

Uprawnienia umieszczania postów