Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Ceny na giełdzie w Łodzi

Mieszany widok

Ceny na giełdzie w Łodzi

Witam !!!

Mam pytanko: jakie sa ceny na gieldzie w Łodzi, tzn. czy sa wysokie czy niskie, np. jaka jest cena weza chinskiego (o ile go tam mozna znalesc), no powiedzmy zeby waz mial okolo 100-110cm jaka bedzie cena takiego weza na tej gieldzie, albo cena zbozowki gdzies okolo 50-60cm. Za odpowiedzi z gory THX. A i jeszcze jedno jakim sposobem mozna sie dostac na ta gielde jezeli nie jest sie z "branży" ????

____________|

Re: Ceny na giełdzie w Łodzi

Ja kupiłem swojego chińskiego 110cm za 150zł

Ale kupiles tam w Łodzi ??? jezeli tak to jak tam sie dostales tzn. jak weszles na gielde.

To proste chodzi opinia że tam się trudno dostać to nie prawda. Trzeba pojechać na parking dla kupujących i zapłacić 10zł dalej czekamy na otworzenie bramy o godzinie 16.00 i wchodzimy legalnie. To by było tyle. Swojego kupiłem na giełdzie za 150zł (Elaphe teaniura 110cm). POZDRAWIAM. Jeśli jeszcze Cię coś interesuje to napisz na e-mail misiek_mc@wp.pl

Oprucz "prezętu" dla wpuszczających można (podobno) pokazać kilkanaście wizytuwek ale ten sposub jest dużo gorszy, lepiej jest z kserować odpowiednie dokumenty od znajomego w Zoologu.

Uprawnienia umieszczania postów