-
Ceny na giełdzie w Łodzi
Witam !!!
Mam pytanko: jakie sa ceny na gieldzie w Łodzi, tzn. czy sa wysokie czy niskie, np. jaka jest cena weza chinskiego (o ile go tam mozna znalesc), no powiedzmy zeby waz mial okolo 100-110cm jaka bedzie cena takiego weza na tej gieldzie, albo cena zbozowki gdzies okolo 50-60cm. Za odpowiedzi z gory THX. A i jeszcze jedno jakim sposobem mozna sie dostac na ta gielde jezeli nie jest sie z "branży" ????
____________|
-
Re: Ceny na giełdzie w Łodzi
Ja kupiłem swojego chińskiego 110cm za 150zł
-
Ale kupiles tam w Łodzi ??? jezeli tak to jak tam sie dostales tzn. jak weszles na gielde.
-
To proste chodzi opinia że tam się trudno dostać to nie prawda. Trzeba pojechać na parking dla kupujących i zapłacić 10zł dalej czekamy na otworzenie bramy o godzinie 16.00 i wchodzimy legalnie. To by było tyle. Swojego kupiłem na giełdzie za 150zł (Elaphe teaniura 110cm). POZDRAWIAM. Jeśli jeszcze Cię coś interesuje to napisz na e-mail misiek_mc@wp.pl
-
Oprucz "prezętu" dla wpuszczających można (podobno) pokazać kilkanaście wizytuwek ale ten sposub jest dużo gorszy, lepiej jest z kserować odpowiednie dokumenty od znajomego w Zoologu.
Uprawnienia umieszczania postów