-
nie kupujcie w tym sklepie!!! - Poznań
jest w poznaniu na ul. św Marcin (brama obok "Kociaka") nieduży sklepik zoologiczny. mają tam jakieś węże żółwie pająki i trochę rybek.
wszystko w takich cenach, że można zemdleć.
facet sprzedający to jakiś arogancki baran z fatalny,m podejściem do zwierząt! traktuje zwierzaki i klijętów jak rzeczy, i kompletnie nie zależy mu na tym, żeby cokolwiek sprzedać.
dzisiaj kupowałem 2 rybki u jego mamuśki. wyglądała na miłą.... pozory mylą!!!!! taka sama jak syn(albo jeszcze gorsza).
cały tem mój wywód piszę po to, żeby ostrzec was przed tym sklepem i
oszczędzić wam nerwów z tym palantem, który wyobraża sobie, że jest niewiadomo kim!!!
-
Re: nie kupujcie w tym sklepie!!! - Poznań
Szkoda tylko tych biednych zwierzaków. Nigdy nie bylem w tym sklepie, ale wiem juz, ze na pewno tam nie zajrzę...
-
eh najlepiej kupowac w tych sklepach http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=4&i=176&t=176 (o cenach nie mowie :/)
wszystkie inne to sa raczej kiepskie... no a moze sie myle?
Pozdro
-
je juz kiedyś pisałem o tym sklepie. Mnie tez tam niemiło potraktowano i niemal wyrzucono ze sklepu. Cuż może to dlatego, ze jestem dociekliwym klientem i lubię "trudne" pytania. Tak czy inaczej też nie polecam tego Mini Zoo.
-
wg. mnie ZOOLAND to dość dobry sklep, jeśli o towar chodzi, ale jeśli chcecie kupić coś "większego" to lepiej iść tam z kimś kto się zna bo jak nie to mogą wciskać niewiadomo jakie bzdety. niestety tak jest .
mojej znajomej, która hoduje z mężem papugi powiedzieli, że barabandy się super łatwo oswajają co jest oczywiście bzdurą!!!! barabandy prawie wcale się nie oswajają i teraz jest problem z tą papugą, ale poza tym sklep jest dobry.
-
no ale tak czy owak nie mieszalbym Zoolandu do tego posta...
bo zooland to IMHO jeden z najlepszych sklepow jesli nie najlepszy!
-
owszem, zgadzam się, ale chciałem poprosty powieadomić o tym fakcie i mam nadzieję, ze to zdarzenie było tylko wyjątkiem, lecz, jak to mówią, ostrożności nigdy zawiele...
-
Czy my mówimy o jednym sklepie? bo mi się zdaje, ze o 2 róznych. Mini Zoo na Marcinie (idąc od Zamku w dół po lewej stronie w bramie) i Zooland (heh- nie znam dokładnie Poznania, ale to raczej w dróga strone od Zamku).
Mini Zoo - beeeeeeeeeee
Zooland - cacy
tak bym to ujął, ale może sie mylę
-
Moim zdanie najlepszy sklep jesli chodzi o gady to zoologiczny na ul >. Niegolewskich / boczna od głogowskiej- mają chyba wybór z 20 węzy w przynajmniej 10 gatunkach- brawo dla właścicieli. Pozdrawiam
Epicrates cenchria cenchria
-
no Fryta, mniejwięcej masz rację
Uprawnienia umieszczania postów