Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: nie kupujcie w tym sklepie!!! - Poznań

nie kupujcie w tym sklepie!!! - Poznań

jest w poznaniu na ul. św Marcin (brama obok "Kociaka") nieduży sklepik zoologiczny. mają tam jakieś węże żółwie pająki i trochę rybek.
    wszystko w takich cenach, że można zemdleć.
    facet sprzedający to jakiś arogancki baran z fatalny,m podejściem do zwierząt! traktuje zwierzaki i klijętów jak rzeczy, i kompletnie nie zależy mu na tym, żeby cokolwiek sprzedać.
    dzisiaj kupowałem 2 rybki u jego mamuśki. wyglądała na miłą.... pozory mylą!!!!! taka sama jak syn(albo jeszcze gorsza).

cały tem mój wywód piszę po to, żeby ostrzec was przed tym sklepem i
    oszczędzić wam nerwów z tym palantem, który wyobraża sobie, że jest niewiadomo kim!!!

Re: nie kupujcie w tym sklepie!!! - Poznań

Szkoda tylko tych biednych zwierzaków. Nigdy nie bylem w tym sklepie, ale wiem juz, ze na pewno tam nie zajrzę...

eh najlepiej kupowac w tych sklepach http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=4&i=176&t=176 (o cenach nie mowie :/)
    wszystkie inne to sa raczej kiepskie... no a moze sie myle?

Pozdro

je juz kiedyś pisałem o tym sklepie. Mnie tez tam niemiło potraktowano i niemal wyrzucono ze sklepu. Cuż może to dlatego, ze jestem dociekliwym klientem i lubię "trudne" pytania. Tak czy inaczej też nie polecam tego Mini Zoo.

wg. mnie ZOOLAND to dość dobry sklep, jeśli o towar chodzi, ale jeśli chcecie kupić coś "większego" to lepiej iść tam z kimś kto się zna bo jak nie to mogą wciskać niewiadomo jakie bzdety. niestety tak jest .
    mojej znajomej, która hoduje z mężem papugi powiedzieli, że barabandy się super łatwo oswajają co jest oczywiście bzdurą!!!! barabandy prawie wcale się nie oswajają i teraz jest problem z tą papugą, ale poza tym sklep jest dobry.

no ale tak czy owak nie mieszalbym Zoolandu do tego posta...
    bo zooland to IMHO jeden z najlepszych sklepow jesli nie najlepszy!

owszem, zgadzam się, ale chciałem poprosty powieadomić o tym fakcie i mam nadzieję, ze to zdarzenie było tylko wyjątkiem, lecz, jak to mówią, ostrożności nigdy zawiele...

Czy my mówimy o jednym sklepie? bo mi się zdaje, ze o 2 róznych. Mini Zoo na Marcinie (idąc od Zamku w dół po lewej stronie w bramie) i Zooland (heh- nie znam dokładnie Poznania, ale to raczej w dróga strone od Zamku).
    Mini Zoo - beeeeeeeeeee
    Zooland - cacy
    tak bym to ujął, ale może sie mylę

Maciej Krzyzanski
    Guest

Moim zdanie najlepszy sklep jesli chodzi o gady to zoologiczny na ul >. Niegolewskich / boczna od głogowskiej- mają chyba wybór z 20 węzy w przynajmniej 10 gatunkach- brawo dla właścicieli. Pozdrawiam

Epicrates cenchria cenchria

no Fryta, mniejwięcej masz rację

Uprawnienia umieszczania postów