-
Re: Co do poprzedniego tematu - papiery
Bez rozporządzenia to tu psy i koty można zakwalifikować. A co do rozporządzenia to niedługo pewnie sie pojawi bo teraz ta ustawa w senacie jest.
-
witam!
mieszkam na tym samym zadupiu co kak a nawet na tej samej ulicy i już się przekonałem, że w naszym "mieście" na pająkach nie znają się nawet właściciele zologików, a i władza na szczęście nie bardzo się tym interesuje.
pracuję od jakiegoś czasu w ratuszu i nawet w CV napisałem, że hoduję w domciu ptaszniki i nikt się tym nie zainteresował. nawet się nie pytano czym to się je
-
Cóż znowu za ustawa w Senacie. Ustawa o ochronie przyrody weszła 30 kwietnia 2004, a rozporządzenia nie przechodzą przez Senat.
http://www.mos.gov.pl/1akty_prawne/u....99.1079.shtml
-
Czyli jesli dobrze rozumiemmoge trzymac bez rejestracji wszystkie moje zwierzeta, kotre mam w profilu??
jelsi bede chcial je legalnie sprzedac bede musiał starac sie o stoswne ,,papieki''??
-
Na to wygląda że tak.
-
Dzieki
jeszcze jedno pytanko: jesli bede chcial kuowac badz sprzedawac pajaki inne niz brachmypelmy robie to legalnie??musz emiec te wszytkie papiery??(tamto pytanie dotyczyło brachmypelm)
-
Dzieki
jeszcze jedno pytanko: jesli bede chcial kuowac badz sprzedawac pajaki inne niz brachmypelmy robie to legalnie??musz emiec te wszytkie papiery??(tamto pytanie dotyczyło brachmypelm)
-
Potrzebujesz papierow, jesli chcesz sprzedawac Brachypelma, w innym wypadku nie musisz miec.
-
Awikularia mozesz odezwac sie do mnie na gg?? Chcialbym z Toba pogadac. Moje gg to 1506243. Zalezy mi na tym. Pozdro
-
Nie gadam z nikim na gg, przykro mi. Mam juz po dziurki w nosie pytan: zabrali ci cos???? Czemu nie siedzisz???? Czemu w gazecie pisza to, a ty mowisz tamto? Paranoja!!!!!!!!!!!! Na gg rozmawiam TYLKO i WYLACZNIE jak ktos chce kupic ode mnie pajaka. Na inne tematy sie nie odzywam.
Uprawnienia umieszczania postów