Strona 9 z 16 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 151

Wątek: Co do poprzedniego tematu - papiery

cyphelf
    Guest

Re: Co do poprzedniego tematu - papiery

Bez rozporządzenia to tu psy i koty można zakwalifikować. A co do rozporządzenia to niedługo pewnie sie pojawi bo teraz ta ustawa w senacie jest.

tomi666
    Guest

witam!
    mieszkam na tym samym zadupiu co kak a nawet na tej samej ulicy i już się przekonałem, że w naszym "mieście" na pająkach nie znają się nawet właściciele zologików, a i władza na szczęście nie bardzo się tym interesuje.
    pracuję od jakiegoś czasu w ratuszu i nawet w CV napisałem, że hoduję w domciu ptaszniki i nikt się tym nie zainteresował. nawet się nie pytano czym to się je

dr Robert
    Guest

Cóż znowu za ustawa w Senacie. Ustawa o ochronie przyrody weszła 30 kwietnia 2004, a rozporządzenia nie przechodzą przez Senat.
    http://www.mos.gov.pl/1akty_prawne/u....99.1079.shtml

kmietek
    Guest

Czyli jesli dobrze rozumiemmoge trzymac bez rejestracji wszystkie moje zwierzeta, kotre mam w profilu??
    jelsi bede chcial je legalnie sprzedac bede musiał starac sie o stoswne ,,papieki''??

Gufi
    Guest

Na to wygląda że tak.

kmietek
    Guest

Dzieki
    jeszcze jedno pytanko: jesli bede chcial kuowac badz sprzedawac pajaki inne niz brachmypelmy robie to legalnie??musz emiec te wszytkie papiery??(tamto pytanie dotyczyło brachmypelm)

kmietek
    Guest

Dzieki
    jeszcze jedno pytanko: jesli bede chcial kuowac badz sprzedawac pajaki inne niz brachmypelmy robie to legalnie??musz emiec te wszytkie papiery??(tamto pytanie dotyczyło brachmypelm)

Zibi
    Guest

Potrzebujesz papierow, jesli chcesz sprzedawac Brachypelma, w innym wypadku nie musisz miec.

ironkapela
    Guest

Awikularia mozesz odezwac sie do mnie na gg?? Chcialbym z Toba pogadac. Moje gg to 1506243. Zalezy mi na tym. Pozdro

Awikularia
    Guest

Nie gadam z nikim na gg, przykro mi. Mam juz po dziurki w nosie pytan: zabrali ci cos???? Czemu nie siedzisz???? Czemu w gazecie pisza to, a ty mowisz tamto? Paranoja!!!!!!!!!!!! Na gg rozmawiam TYLKO i WYLACZNIE jak ktos chce kupic ode mnie pajaka. Na inne tematy sie nie odzywam.

Uprawnienia umieszczania postów