Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: ŚWIĘTOCHŁOWICE !!!!!!HURTOWNIA GADÓW

Re: ŚWIĘTOCHŁOWICE !!!!!!HURTOWNIA GADÓW

Po drugie nikogo nie wpuszczam (za wyjątkiem mojej Mamy - oj a to twarda kobita) na moja hodowlę, a to co mam w domku to tylko reprezentacyjna (oczywiście zarejestrowana od dawna) część tego co posiadam więc jeszcze raz nie groź mi bo możesz tylko tyle i dokumentów urzedowych nie podważysz.
    Wiciu

Re: nana anna nie piszcie odchodzę

E NACZAS TY SE NIE RÓB JAJ BO NA CIEBIE TO NIE JEDEN BAT UKRĘCONO ZA TWOJE NUMERY

<anolis>
    Guest

Jak tylko bede mial kiedy to napewno sie przejade. Nikogo nie bronie ale po co tyle atakow z kazdej strony ,wystarczyly by 3 komentarze.

koleżanka nie wie co gada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

mmoże mi ktos powiedzies gdzie znajduje sie ta hurtownia i czy można tam kupować normalnie czy zaopatrują sie w nij tylko sklepy?

Tylko sklepy oraz odbiorcy hurtowi do dalszej sprzedazy.

Przypadkowo wpadłem na to forum po bardzo długiej przerwie.
    Nigdy nieposądzałem , że społeczność hodowców poluje na czarownice i to na ludzi min. innymi dzięki którym istnieją. To właśnie dzięki Plucikom w dużej części terarystyka istnieje i rozwija się w Polsce. To oni (może i nieświadomie) wyszkolili i dali odpowiednie światło w tunelu dla wielu ludzi. Lecznice Weterynaryjne coraz mniej boją się podejmiwać próby leczenia chorych gadów. Już coraz mniej się słyszy o odsyłaniu hodowców do Zoo. Tematmożna rozwijać i wymieniać młodych ludzi, którzy uczyli się przy Witku P. Myślę ,że aby zaistnieć na forum nietrzeba bredzić.
    Opowiadanie bzdur o tym że ktoś, coś słyszał od Goździkowej naprawde Wam uwłacza. Obecnie nic nie hoduję (dlatego piszę Wam) a w leczeniu chorych gadów przedewszystkim trzeba się opierać na spostrzeżeniach hodowców. To co Wy powiecie w gabinecie co zauwarzyliście u swojego pupila to 80-90% sukcesu rozpoznania przyczyny i jej leczenia. Więc im większa niewiedza hodowcy tym większy atak na innych. (herbata słodka jest od mieszania a cukier to wskaźnik ile trzeba mieszać) Powodzenia

PaWeL^
    Guest

czesc

a ja tam bylem i qpilem pisalem maile do Państwa Plucik, rozmawiałem telefoniczie i mialem takie szczęscie ze został mi tam sprzedany skorpion oraz świerszcze :] powiem jedno BARDZO DOBRA I FACHOWA HODOWLA - zwierzęta zdrowe, ładniutkie no i wogóle widac ze to uczciwi ludzie, którzy znają sie na rzeczy

Uprawnienia umieszczania postów