-
Re: ŚWIĘTOCHŁOWICE !!!!!!HURTOWNIA GADÓW
Nana Anna sklep KAKADU to dla ciebie dobry sklep? hmm... zal mi cie serio, nie moge sie wypowiadac na temat swietochlowic bo tam nie bylem ale kupowalem weza od kumpla ktory mial go z tamtad. Waz jest zdrowy i w swietnej kondycjii,a co do zlych warunkow jak chcesz wiedziec jak wygladaja idz sobie jeszcze raz do sklepu KAKADU.
Jesli trzymasz swoje zwierzaki w tak super warunkach (jak twierdzisz ze sa w KAKADU) to oddaj swego weza bo po co zwierze ma sie meczyc
Pozdrawiam wszystkich z glowami na karku
3mta sie.
Nazer
-
No i moi drodzy terrarysci , tak to bywa , ktos nagle wyskakuje i tak samo nagle idzie na dno .
pozdrwiam was wszystkim , dawno mnie nie bylo, ale widze ze nie ma czego zalowac specjalnie
-
Droga Anno w jakim błedzie jesteś dobrze wiesz więc nie oczerniaj najlepszej hurtowni gadów i zwierząt egzotycznych w Polsce. "chore i zniedołężniałe zwierzęta w strasznych warunkach" z pewnościa są ale u Ciebie w hodowli. Firma Animals posiada jedne z najlepiej urządzonych terrariów do prowadzenia sprzedaży zwierząt. Wszystkie pomieszczenia są regulrarnie sprzątanie, a zwierzęta poddane bacznej obserwacji przez doświadczonych pracowników firmy. wszelki e zwierzeta budzace podejrzenia co do stanu zdrowia oddzeielane sa do osobnych terrariów w osobnej częsci pomieszczenia hodowlanego a klienci informowani są ze zwierzęta te nie są na soprzedaz chyba, że na wyraźne rządanie klienta i jego odpowiedzialność (zasada chcesz to masz ale wiedz co bierzesz)Jesli by tak nie było firma nie dostwałaby zgody i akceptacji powiatowego weterynarza, który kontroluje stan terrariów i zwierząt za każdym razem, gdy firma ubiega się zezwolenie na import zwierząt. Włascicieli firmy Animals znam od lat i od lat prowadze z nimi udane interesy i nigdy nie doświadczyłem złego stanu zdrowia nabywanych zwierząt. Ostatnio kupowałem kilkanascie weży także z rodzaju Lampropeltis (i to z kilku gatunków i podgatunków) żaden wąż nie wzbudził mych podejrzeń, wszystkie są w doskonałej kondycji i klienci są zadowoleni. Szczerze mówiąc chciałbym mieć takie terraria jakie mają w Świętochłowicach bo są super.
Wiem że jesteś sfrustrowana ich zasobami i tak naprawdę zazdrościsz tej firmie powodzenia, niestety twoje próby "sabotażu" i zdeklasowania ich skazane są na niepowodzenie. Ta firma ma dużą renome i ogromne grono zadowolonych klientów. Ci niezadowoleni to tacy, którym firma odmówiła sprzedaży bo jest to hutrownia a nie detalista, nie sprzedała zwierząt osobom niepełnoletnim próbującym coś kombinować (nieprawdzaż Krzysiu!). Tak więc przysłowie mówi "kundel szczeka, a karawana idzie dalej" i oby ta karawana Cie zmiotła. A tak na zakończenie dla Ciebie Aniu (choć dam głowę se uciąć, żeś jest chłop tylko bez jaj) odp.....l sie od porządnych ludzi.
-
Zgadzam się w pełni z Wiciem. Co jakiś czas jestem w Świętochłowicach, co prawda nie po węże a po gryzonie ale zawsze widuję gady które mają bardzo dobre warunki. Często mają sprzątane to odrazu widać, nawet nie trzeba się przyglądać. Gdyby było coś nie tak napewno bym zauważył. Denerwuje mnie jak ktoś wypowiada się na temat o którym nie ma w ogóle pojęcia bo tak można wywnioskować z tych oskarżających wypowiedzi. Właśnie przez takich ludzi stwarza się głupie ploty które nie mają w ogóle sensownej podstawy by tak twierdzić "zwierzęta w strasznych warunkach". Czasami mam wrażenie że takie hasła to tylko konkurencja dla tak pożądnych firm jak Animals.
Co do stwierdznia "WIDZIAŁAM OKROPNE WARUNKI STRAAASZNE" to jestem pewien że albo ktoś pomylił adres albo ma nie pokolei w głowie.
To tyle. Na temat dobrych warunków jakie stwarza tym zwierzakom firma Animals mógłbym się jeszcze długo rozpisywać, ale po co?! Kto ma wiedzieć jak jest to wie a kto nie chce wiedzieć to pozostanie dalej w zacofanej ciemnocie.
Pozdrawiam
-
Droga Nano Anno!
Objaśnij nam skąd twój pseudonim, bo jak rozumiem swoją genezę ma w
w literaturze: prostytutka Jagua Nana i niezrównoważona psychicznie oraz niedorozwinięta emocjonalnie Anna Karenina. Mam takie dziwne przeczucie drogie dziecko (może się mylę), że miałaś tu już na forum swój występ i nie należał on do udanych. Niedobrze, że mamusia i tatuś nie nauczyli córeczki, że zawiść w stosunku do lepszych od siebie to brzydka cecha, i nie należy nikogo obrzucać błotem, tylko dlatego, że jest się nieudacznikiem. Proponuję ci słonko, przestań się tutaj produkować w ogóle, ponieważ twoje wypowiedzi dla wszystkich znających ten temat poważnych hodowców i hobbystów są uwłaczające i wątpię aby przy kolejnej okazji ktokolwiek zdecydował się polemizować z tobą na jakikolwiek temat, marnując swój cenny czas.
Proponuję ci raczej udział w forum dla niespełnionych seksualnie nastolatek, tam z pewnością się nadasz, a i twój login będzie bardziej na miejscu. Jeśli ponoszą cię emocje kup sobie validol i skorzystaj z pomocy specjalisty, bo najwidoczniej dochodzi już u ciebie do paranoicznych przywidzeń.
Żegnam oschle, ale już nawet nie chce mi się do ciebie pisać
-
A moze koleżanka ANNA pracuje w KAKADU mieszkam blisko i często tam przechodze i czasami sprzedaje tam dziewczyna i stąd ta krypto-reklama tego "fantastycznego" sklepu
-
Siema!!
tak sie słąda ze znam ta firmę i odwiedziaęłm Świetochłowice. Mam z tamtąd pare zwierzaków i ze wszystkimi było, jest i bedzie wszystko dobrze. POzdrawiem prezesa firmy wraz z małżonką :-)
-
DO WICIA A CO TO ZA KRZYSIU TO JEST PYTANIE A JA JESTEM UPRZEDZAM MŚCIWA TO I TAK CIE DOPADNĘ Z TWOJĄ NIELEGALNĄ BEZCITESOWĄ HODOWLĄ TAKŻE I TAIK CIE DOPADNĘ!!!!!!!!!!!!
A WIEM ŻE MIESZKASZ W BYTOMIU A TY NA 100% JESTEŚ BABA BEZ................I ODCZEP SIE ODEMNIE
-
nana anna nie piszcie odchodzę
NIE ŻYCZĘ SOBIE ŻADNYCH POSTÓW ODCHODZĘ I ZOSTAWIAM TEN PORTAL W SPOKOJU !!!
-
Wszystkie zwierzeta posiadane przeze mnie sa zgłoszone w starostwie do rejestracji (lub sa zarejestrowane) więc ugryz mnie w D.. bo dokumenty urzędowe są ponad twoimi goroźbami więc ugryź kogos innego w D...
pozdrawiam
Wiciu
Uprawnienia umieszczania postów