-
ŚWIĘTOCHŁOWICE !!!!!!HURTOWNIA GADÓW
CHORE ZNIEDOŁĘŻNIAŁE ZWIERZĘTA W STRASZNYCH WARUNKACH KUPOWAŁAM TAM SINALOE I WIDZIAŁAM OKROPNE WARUNKI STRAAASZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Re: ŚWIĘTOCHŁOWICE !!!!!!HURTOWNIA GADÓW
boze ludzie , jak sie nie znacie i nie znacie wlascicieli to sie nie wypowiadajcie , co Ty wiesz o Swietochlowicach ? pewnie nic , nie znasz wlasciciela , a skoro piszesz ze kakadu w katowichach jest rewelacyjny to gratuluje amatorszczyzny ....
PS. Podobno cos na moj temat pisalas ? posta nie widzialem , nie wiem czy to Ty czy nie Ty ale jak ktos ma jakas sprawe do prosze na prv bo na forum nie siedze , a jak ma ktos sobie zarty robic a takich juz bylo kilku "twardzieli" to walcie sie na mordy , nie bede sobie czasu marnowac na zalosne wywody.
pylius@interia.pl
#GG 4809014
moje namiary ma chyba kazdy.
-
podpisuje sie pod tym co napisam pylius
-
"to gratuluje amatorszczyzny ...." amatorszcyzna to od tej pani wali na odleglosc, zwlaszcza po tym jakie ogloszenie dlala w dziale kupie.
a co do gieldy w swietochowicach, hymmm ...., pylius nie chce cie do nieczego przekonywac, ale spujz czasme na to z innej strony, pisze (pluciku), nie wiem czy nie chodzi tu o inna "hurtownie"
-
a jest tam jakas inna "hurtownia" ???
-
spoko Tribel , w to juz sie nie bede zaglebiac , i zgadzam sie z tym co napisales wpierszej czesci wypowiedzi doglebnie.
-
Jak dzwoniłem to facet odezwał się Hutrownai Animals nie wiem czy to nazwa, ale pewnie tak. Szkoda że tylko sklepowcy mogą kupować tam. Ale oni są chyba jacyś ..... dzwonie pytam się czy mają na sprzedarz młode zbożówki, a ten gościu mówi mi że mają po 200 zł. Chyba mu się coś pomyliło.
-
Boże... naprawde AMATORSZCZYZNA. zwierzeta sa tam trzymane w naprawdę sterylnych i bardzodobrych warunkach. Widzę że nie miałaś okazji ogladać tzw złych warunków... miałem i mam stamtad wiele zwierzat i nigdy nic nie mogłem właścicielom zarzucić, a wprost przeciwnie. a poza tym skoro te zwierzeta sa takie CHORE i ZNIEDOŁĘŻNIAŁE to po jaką cholere kupiłas tam węża? PARANOJA!!!! podpisuję się pod tym co Pylius juz wcześniej napisał.
-
Gdzie miesci sie ta hurtownia? czy można wejść bez "działalności"?
-
widac ktos chcial zaistniec na forum i #@#@$@ pisal, a teraz nawet nie ma odwagi sei przyznac ze popelnil blad...
Uprawnienia umieszczania postów