Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Jakie papiery sa potrzebne do sprzedazy pajakow na allegro??

ironkapela
    Guest

Re: Hellhamer ironkapela TO TE SAME OSOBY

Ty naprawde jestes oblakany. Nie bede na ciebie tracil pieniedzy wiec ty mozesz do mnie zadzwonic. 696663636

ironkapela
    Guest

A poza tym jak chcesz cos powiedziec to wypowiadaj sie na forum o przykrych doswiadczzeniach, bo ja tutaj szukam odpowiedzi na pytania a nie klotni z jakims deejayem

inneczasy
    Guest

Fryta pisze słusznie! Napisz im że od 1-go maja tego roku nie sa wymagane dokumenty rejestracyjne na bezkręgowce. Jeśli faktycznie chodzi im o Citesy, jesli nie o "Citesy" to niech się wykażą i wytłumaczą o jakie dokumenty im biega. Myślę, że to jakiś internauta zwrócił im uwagę na papiery bo sprzedawałeś Kędziory, które do niedawna wymagały rejestracji w starostwie powiatowym. Jak nie wskórasz nic, to daj im linka na stronę Cites. Jak poszukasz we wczesniejszych postach- był to post bodajże Wicia tam masz wyszczególnione paragrafy Miłego handelku )))

wienio
    Guest

Nie odróżniasz CITESU do rejestracji a to dwie różne rzeczy. Uwierz mi że oni orientują się dość dobrzez w tym.

pepre
    Guest

zgadza się, zwierze z przemytu, mogło zostać zarejestrowane

inneczasy
    Guest

To o jakie papiery im chodziło? Czy na zwierze urodzone w niewoli mimo że nie ma obowiązku rejestracji, trzeba mieć zaświadczenie od weta, że urodziło się w niewoli?

Uprawnienia umieszczania postów