Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Sklepy na Śląsku

Sklepy na Śląsku

Czy wie ktoś gdzie są fajne sklepy z gadami w obrębie Bytomia, Chorzowa, Piekar Ślaskich opróćz Skalara w Piekarach

...:James:...
    Guest

Re: Sklepy na Śląsku

W Rudzie Śląskiej (Wirku) jest niewielki sklep zoologiczny ale zato porządny o nazwie "Animal Planet" (mają tam między innymi węża zbożowego, gekona lamparciego, legwana zielonego, żółwie czerwonolice, ptasznika chilijskiego, straszyki australijskie, patyczaki, liśćce, żekodki arlekiny, (jeszcze jedne takie kolorowe żabki ale nie znam nazwy), kraba i to są zwierzęta terraryjne ktore są w tym sklepie.
    Fajny sklep jest jeszcze w Chorzowie ul.Powstańców "masson"
    I jeszcze w Plejadzie (hipermarket) w Bytomiu jest sklep dosyć spory mają tam co jakiś czas nowe zwierzaki

pozdrofka

wczoraj byłem w bytomiu w plejadzie i postanowiłem wejsć do sklepu zoologicznego była tam zbożówka za 500zł!!!!!! i wychodząc ze sklepu popatrzałem na wystawe a konkretniej do terrarium z napisem "skoczek pustynny" lub cos w tym stylu w którym leżał skoczek nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie leżał na brzuchu..... nie kupujcie w tym sklepie bo przepłacając kupicie zwierze nie trzymane w dobrych warunkach

POZDRUFKA for @ll

hini_thcpl
    Guest

gdzie kupie jedzenie i wszystko inne dla skorpionów w katowicach

Uprawnienia umieszczania postów