-
Oswiadczenie woli
Witam!
Czy ktos moglby wkleic na forum wzor oswiadczenia woli lub jakis link do takowego, gdyz bylem dizs w Poznaniu w urzedzie rejestrowac moja hodowle a pani mi powiedziala, ze laskawie da mi jeden formularz bo nie ma wymaganych papierow a jak zapytalem czy wiecej zwierzat nie moge zarejestrowac to mnie wysmiala i powiedziala,ze mam nie przesadzac. Zatem ona mi raczej tego oswiadczenia nie podyktuje i musze ja zagiac-prosze o pomoc.
Dzieki z gory.
Pozdrawiam, Tomek.
-
-
Re: Oswiadczenie woli
Dzieki Fryta ale dzial z wzorami dokumantow na tej stronie jest w trakcie przebudowy
Ja musze w poniedzialek isc do urzedu i rejestrowac-jesli ktos moze pomoc, ma cos takiego w dokumencie tekstowym na swoim komputerze to prosze o maila: tomi_k@tlen.pl
Dzieki!
-
-
Dzieki, teraz zadzialalo, pewnie trafilem w zly moment
Ale nie wydaje sie Wam, ze tresc tego sowiadczenie jest nieaktualne jesli chodzi o przytoczone ustawy a nie o forme?
Jak powinno byc poprawnie?
-
Oj według mnie to oświadczenie woli dotyczy starej ustawy. Poczekaj aż na stronie podanej przez Frytę zostaną wprowadzone aktualne.
Pozdrawiam
-
Tak. Te wzory ze starej strony PST są już nieaktualne. Wysterczy jednak tylko zmienić w ich treści podstawę prawną - w ten sposób bez problemu rejestrują teraz zwierzęta w Lublinie.
Uprawnienia umieszczania postów