Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Czy Musze Rejestrowac Ptasznika ędzierzawego?????Pomocy

KoReXoN
    Guest

Re: Czy Musze Rejestrowac Ptasznika ędzierzawego?????Pomocy

"ale to, że przepis jest niedokładny czy niedopracowany nie oznacza, że można walczyć z całą ideą rejestracji"
    Tak tylko zauważ, że tu nikt z tą ideą nie walczy, tyle, że nie oczekuj, iż ktoś będzie bulił tylko po to żeby rozpowszechnić rejestrację. Bo oczywiście, jak już pisałem nie ma żadnych konsekwencji.

Fryta
    Guest

No i po kłopocie. Od 01,05,04 weszła nowelizacja nowelizacji ... i już nie ma obowiązku rejestracji wszystkich bezkregowców. Więc dla wielu już po "problemie".

KoReXoN
    Guest

Dla których wielu? Mógł byś trchę rozwniąć?

Fryta
    Guest

myślę, że przy minimalnym wysiłku umysłowym wystarczy przeczytanie wcześniejszych wypowiedzi w tym poście by zrozumieć termin "wielu".

KoReXoN
    Guest

Sorry mistrzu. To się nie powturzy.

Wojciaszek
    Guest

Wyjasnila mi sie sprawa z 1 zwierzatkiem, a gdzie reszta?? Co za....... wymyslil to rejestrowanie. Ja od malego dziecka hodowalem zolwie, a teraz musze placic podatki za nie przeciez to bezsensu ;( Ja dostalem wiekszosc zolwi od znajomych, a oni mieli te zolwie od malego kupione w domu zanim jeszcze bylo to zamieszanie wiec co to ma zmienic?? Czy moze mi ktos linka wyslac z zapiskami tej calej rejestracji ;( Jestem bardzo na to wsciekly, przeciez wiekszosc gadow pochodzi z hodowli bo sa latwe do rozmnozenia, jakby mialy dojsc z wlasnych kontynetó to by zaden transpportu do polski nie przezyl Ta rejestracja to......, ale prawo to prawo. Obowiazkiem obywatela jest go przestrzeganie

A ty masz juz agme?

Uprawnienia umieszczania postów