-
Re: Rejestracja
spoko ja do Ciebie przyjde
-
no wlasnie.. zaden zakichany urzednik nie potrafi odroznic brachypelmy od grammostoli czy avicularii wiec takiemu zaden problem wcisnac kit ze ten gatunek nie podlega rejestracji.. no po za tym dziwne zeby mieli chodzic po domach i sprawdzac kto jakie ma zwierzaki.
predzej grozic cos moze handlarzom ptasznikow ale nikt przeciez w gazecie sie nie oglasza, a na forach internetowcyh raczej zaden urzedas nie zaglada.
ja nie zarejstrowalem zadnego swojego pajaka i nie mam zamiaru tego robic- robilem w zyciu bardziej nielegalne rzeczy i jakos nie mam wyrzutow sumienia
-
Ja jako "handlara" i hodowczynia (hihi) mam zarejestrowane moje pajaczki :P. I sie tu oglaszam :P.
-
również myślę, że nie utworzą specjalnej jednostki do przeglądania forum(tak jak to jest z wyłapywaniem pedofili na czatach)
-
a my jesteśmy zbuntowanymi młodymi ludźmi i nie zarejestrujemy za chiny ludowe tak zwane !
-
Mamy zarejestrowane wszystkie Brachypelmy oraz Pandinus Imperator ponieważ musimy je sprzedawać legalnie na sklepy , a narazie ustawa jest taka a nie wiadomo jaka wyjdzie w ostatecznym kształcie .
Pozdrawiam
Witold Plucik
Animals Świetochłowice-hurt
Animals Zabrze- detal
-
Uprawnienia umieszczania postów