Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Rejestracja

Robson
    Guest

Re: Rejestracja

spoko ja do Ciebie przyjde

cochin
    Guest

no wlasnie.. zaden zakichany urzednik nie potrafi odroznic brachypelmy od grammostoli czy avicularii wiec takiemu zaden problem wcisnac kit ze ten gatunek nie podlega rejestracji.. no po za tym dziwne zeby mieli chodzic po domach i sprawdzac kto jakie ma zwierzaki.

predzej grozic cos moze handlarzom ptasznikow ale nikt przeciez w gazecie sie nie oglasza, a na forach internetowcyh raczej zaden urzedas nie zaglada.
    ja nie zarejstrowalem zadnego swojego pajaka i nie mam zamiaru tego robic- robilem w zyciu bardziej nielegalne rzeczy i jakos nie mam wyrzutow sumienia

Awikularia
    Guest

Ja jako "handlara" i hodowczynia (hihi) mam zarejestrowane moje pajaczki :P. I sie tu oglaszam :P.

MAjStER
    Guest

również myślę, że nie utworzą specjalnej jednostki do przeglądania forum(tak jak to jest z wyłapywaniem pedofili na czatach)

MAjStER
    Guest

a my jesteśmy zbuntowanymi młodymi ludźmi i nie zarejestrujemy za chiny ludowe tak zwane !

Dodi
    Guest

Mamy zarejestrowane wszystkie Brachypelmy oraz Pandinus Imperator ponieważ musimy je sprzedawać legalnie na sklepy , a narazie ustawa jest taka a nie wiadomo jaka wyjdzie w ostatecznym kształcie .
    Pozdrawiam
    Witold Plucik
    Animals Świetochłowice-hurt
    Animals Zabrze- detal

mysza
    Guest

Hi,
    a ja mam jedną brachypelmę i sobie poczekam.

Uprawnienia umieszczania postów