-
Gdzie we Wrocławiu
Będę wdzięczny za wszelkie informacje o sklepach z bogatym wyborem płazów, gekonów, anolisów oraz żywych pokarmów
-
Re: Gdzie we Wrocławiu
jestem z katowic ale jak bylem we wrzesniu w wrocku(super miasto) to bylem w zologusie kakadu w galeri dominikanskiej zajzyj tam
-
w galerii jest chyba najlepszy. Poza tym traszki Waltla kupisz w bylym hicie po 15 zl, mlode lamparty w Leclerku sa sklepy w koronie i na bielanach ale cieniutkie.
-
Byłem w Leclerku i tam nie było żadnych lampartów. Ale i tak dzięki. Już zrezygnowałem z poszukiwań bo szkoda czasu. Kupiłem od Voraxa anlisa i to mi wystarczy teraz poszukuję sklepu gdzie można dostać kumaki.
-
Proponuje sklep kolo rynku na ulicy Odrzanskiej! Ceny tam nie sa ani wyskoie ani niskie... za to zwierzeta sa zdrowe!! Nawet zwierzaki na CITES'sie sa sprzedawane z papierami :-)!
Naprawde polecam!
Pozdrawiam
Lord_Leoric
-
tak sklep an odrzanskeij jest ok !!! już jakiś czas niemieszkam wew wrocku ale sklep ten ma już swoja renome we wrocławiu !!! dziwie sie ze jestes z wrocka i jeszce tan nie byłeś!!! pozdrówki
-
Byłem na odrzańskiej i to nie raz ale zraziłem się do tego sklepu. 50% moich odwiedzin to widok zamkniętego sklepu (a byłem w godz. otwarcia). Ale ja i tak już nie byłem tam rok ponieważ zwierzaki tam są dwa lub trzy razy droższe niż w innych sklepach a sam sprzedający bardzo dziwnie się zachowuje.
-
heh-witam wszystkich
odnośnie sklepu z gadami na odrzańskiej to niejest zły ale ceny to ma za......te heh ja mam owiele więcej i !taniej!
jurek na odrzańskiej ma ceny z kosmosu ale niema się co dziwić to centrum miasta.pozdrawiam z wrocka gyrus!
-
ceny są kosmiczne to prawda ale gość jest miły, wielokrotnie z nim rozmawiałem, nawet książki dawał do zkserowania
-
czesc jestem z poza wrocka a dokładniej głogowa to ok 100 kilometrów od wrocka.Macie jakies dokładniejsze namiary telefon lub cos takiego.Chodzi mi o wczesniejsze skontaktowanie sie czy maja na sklepie taki towar po jaki jade bo przejechac 200 kilometrów na pusto to jest to bezsensu.
Uprawnienia umieszczania postów