-
Centrum Egzotyki w Wawie
Mam prośbę do osób mieszkających w pobliżu tego sklepu. Czy mógłby ktoś zorientować się czy mają tam boa constrictor, w jakiej cenie i jak wyglada ich stan zdrowotny ?
Z góry dziękuje za odpowiedzi
POZDRAWIAM
-
Re: Centrum Egzotyki w Wawie
podaj adres to się sprawdzi nie znam tego sklepu ale chęytnie go poznam JAK DASZ ADRES TO POJADE TAM W PIATEK
-
Centrum Egzotyki
Market Zoologiczny
Ul. Roentgena 46 (wejście od ul. Płaskowickiej)
vis a vis Geant'a Ursynów
Warszawa
Tel. 22 / 644-46-15
a to jest adres strony internetowej:
http://www.papugi.com.pl/oferta.market.htm
POZDRAWIAM
-
Czyżby naprawdę nikt nie znał tego sklepu i w nim nie był ??
-
ja bylem w tym sklepie i tam jest chala jak chcesz to moj kumpel ma sklep zoologiczny w warszawie i moze zalatwic praktycznie kazdego gada i to bardzo niedrogo podam ci do tego sklepu numer to sie spytaj 612-17-22 sklep znajduje sie na ulicy fieldorfa 49 jest na goclawiu niedaleko multipleksu PROMENADA, zadzwon i sie spytaj POZDRAWIAM
-
Nie tak dawno tem widziałem w Centrum Egzotyki zamkniętą w nieco większej wersji terrarium dla pająków małpę......
W świetle wypowiedzi w ostatniej "Polityce" cos się nie zgadza.....
-
Gdy byłem tam niedewno akurat trafiłem na kontrolę straży miejskiej i jakiegoś gościa z wydziału weterynarii. Sprawa dotyczyła skunksa,który jest na sprzedaż. Okazało się jednak, że na wszystko są papiery i wszystko jest legalne. Poza wspomnianymi małpami, były tam też szopy.
-
Malpy z papierami ? w tym kloszu.....
-
Palulina Wiśniewska
Guest
Gdzie mieści się to centrum Egzotyki prosze o dokładny adres czy maj tam kapucynki i czy są tam legwany
-
Kochani!!!
Odradzam to miejsce z całego serca.
To sadyści i oszuści.
Uprawnienia umieszczania postów