-
Sklepy w Katowicach i okolicach
Gdzie w Katowicach i okoliach są jakieś dobrze wyposażone sklepy zoologiczne? Piszcie.
-
Re: Sklepy w Katowicach i okolicach
Masson w Chorzowie, ul. Powstańców
-
zeczywiscie jedynie masson w chozowie jak nie maja czegos to sprowadza i pokarm (zywy) tam zawsze jest po przystepnej cenie strzezcie sie sklepu na mariackiej (gady siedza tam jeden na drugim w jednym terrarium) no i sklepu w bogucicach na markiewki jest tam jeden legwan wegetuje biedak tam juz przynajmniej 5lat scisniety tak ze o wyprostowaniu ogona nie moze byc mowy zgrozzzzzzzza ja tam juz nawet nie wchodze bo mnie potem leb boli od tego widoku
-
fakt micgekon ja mieszkam w bogucicach i pare razy tam bylem i widzialem tegp biedaka ale jzu go nie maja mam nadzieje ze kupil go ktos i ma sie teraz lepiej.
a co do sklepow to polecam sklep na ul.Plebiscytowej kolo kina Rialto
Pozdrawiam Nazer
-
znam ten sklep ale na poczatku jak startowali to duzo lepiej to wygladalo jezeli chodzi o gadzi asortyment poza tym pokarm zywy maja nieregularnie inie najtanszy ja mimo ze mieszkam w centrum katowic to i tak wole jezdzic do chorzowa bo tam przynajmniej "robale"maja najtansze a byles w sklepie na mariackiej w jednym terra siedza dwa zolwie bazyliszek legwan aw terraunieszczonym we wnatrzjeszcze kameleon lamparcie czymaja na ladzie w pudeleczku transportowym po prostu koszmar
-
moim zdaniem sklep na mariackiej jest dobrze wyposarzony i nawet tanio jedynie u nich legwany są po 200zł a prawie dorosły kameleon 210zł
pozatym zawsze mają świerszcze i oseski.jaszczurki są trzymane na repti glo a legwany są dobrze podkarmione i ogólnie jest wszystko w dobrej kondycji mają też ciekawe ptaszniki,zakupiłem tam pare rzeczy i jestem bardzo zadowolony
-
Owszem na mariackiej jakiś czas temu zakupiłem legwana do dzisiaj jest w dobrej kondycji i jestem z tego sklepu zadowolony mają tam zawsze świerszcze,maczniaka,cały asortyment do terrarium i duży wybór witamin dla jaszczurek.
-
Według mnie ciekaweym zoologicznym jest TUKAN na Chopina 18. Dlatego bo babka ma stały dostęp do prawie każdego gada. Nie trzyma ich w sklepie. Ale jak się pójdzie w pn to na wtorek sie go bedzie miało. Ja tam kupiłme zbożówke i zapłaciłem 120 zł. Wydaje mi sie że to bardzxo przystępna cena była...
-
Cześć
Dla mnie najlepszym sklepem w Katowicach jest "KONGO" przy ulicy Plebiscytowej.
jest nawet lepszy niż "KAKADU" na Mariackiej.
Jest tam wspaniała obsługa (co w dzisiejszych czasach rzadako spotykane). Można liczyć na wyczerpujące porady.
Sklep oferuje legwany, ptaszniki, węże, gekony, rybki, itd.
Wogóle jest wypasiony.
Pozdrawiam wszystkich terramaniaków
==================
Brachypelma smithi L2 - "Spike"
Brachypelma vagans L1 - "Mike"
Uprawnienia umieszczania postów